marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai temut psihopat din filme s-a intors: Mads Mikkelsen e Hannibal Lecter, primul trailer al serialului Hannibal

Nimeni nu se poate ridica la inaltimea lui Anthony Hopkins, insa danezul Mads Mikkelsen este un actor fantastic care promite sa surprinda in rolul lui Hannibal Lecter.  Postul TV NBC a lansat primul trailer pentru serialulul Hannibal care va debuta pe micile ecrane din SUA cu primul sezon pe 4 aprilie.

Cel mai temut psihopat din filme s-a intors: Mads Mikkelsen e Hannibal Lecter, primul trailer al serialului Hannibal

Este cunoscuta pasiunea lui Mads Mikkelsen pentru rolurile negative dupa ce i-a jucat pe Le Chiffre, One Eye, Draco sau Rochefort in Casino Royale, Valhalla Rising, Clash of the Titans si The Three Musketeers. Ramane de vazut daca este alegerea perfecta pentru rolul carismaticului si periculosului Hannibal Lecter, psihopatul genial din trilogia The Silence of the Lambs, Hannibal si Red Dragon.


Celebrul criminal, care a fost portretizat prima oara de Anthony Hopkins in Tacerea mieilor se intoarce pentru o noua serie de crime ingrozitoare. Rolul i-a adus Oscarul lui Hopkins si este considerat unul dintre cele mai inspaimantatoare personaje negative din istoria filmului.

Serialul Hannibal, care se va concentra asupra inceputurilor relatiei dintre Lecter si agentul FBI Will Graham, este realizat pe baza unui scenariu scris de Bryan Fuller, care este si producatorul executiv al show-ului. In serialul Hannibal, agentul FBI Will Graham va fi jucat de Hugh Dancy, dupa ce Edward Norton l-a jucat in Red Dragon (2002). Din distributie mai face parte si Laurence Fishburne, cunoscut ca Morpheus din Matrix.

 

Intr-un interviu pe care l-a acordat revistei EW Bryan Fuller a precizat ca actiunea din seria TV Hannibal este plasata inaintea celei din thriller-ul politist Red Dragon, in care Edward Norton a intrat in pielea investigatorului Will Graham.

“Actiunea se petrece inainte ca el sa fie incarcerat, asa ca Hannibal este un infumurat. Hannibal al nostru este intr-o dispozitie voioasa. Nu este catalogat ca fiind un villain. Daca publicul nu stie cine este, nu va anticipa faptele lui socante. Ceea ce oferim noi este suspansul specific lui Alfred Hitchcock. Aratam telespectatorilor bomba de sub masa si ii lasam sa transpire in asteptarea momentului in care va exploda. Fiindca majoritatea oamenilor stiu cine este Hannibal, nu trebuie sa-i supraapreciem caracterul malefic. Reusim sa subminam mostenirea lui Hannibal si sa oferim publicului rasturnari de situatie incitante.”

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies