marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele 60 de secunde care au adus profit de 100 de milioane de $. Filmul care a dezamagit in 2011 are una din cele mai bune secvente

2011 nu o sa intre in istorie ca fiind un an in care s-au lansat capodopere, ci a fost mai mult un an mediocru, in care doar cateva filme au surprins placut, au fost lansate multe continuari lipsite de farmec si foarte multe pelicule care au dezamagit.

Cele 60 de secunde care au adus profit de 100 de milioane de $. Filmul care a dezamagit in 2011 are una din cele mai bune secvente

articole relationate

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

De la Sucker Punch la New Year's Eve, in fiecare luna au intrat filme slabe in salile de cinema, dar pentru fani n-a contat pentru ca multe din ele au avut incasari decente.

Dar, pana si in cele mai proaste filme, exista si lucruri bune. Cei de la Mofievone.com au ales cea mai buna scena dintr-un film cotat prost, iar surpriza a fost...The Green Hornet. Lansat cu mult tam-tam si gandit ca un blockbuster si cu o distributie spectaculoasa (Seth Rogen, Cameron Diaz si Christopher Waltz),  The Green Hornet n-a reusit sa rupa gura targului.

Incasarile au fost modeste, doar 220 de milioane de dolari la un buget de 120 de milioane de dolari, iar critcii nu au fost deloc blanzi cu el. Pe celebrul site Rotten Tomates, filmul regizat de Michael Gondry  a strans un procent de 44% dintr-un numar total de 220 de recenzii, asa ca nota obtinuta este foarte slaba. Presa a criticat amestecul haotic de genuri, ideile bune stricate pe parcursul filmului, l-a numit  "dezastruos, copilaros si lipsit de orice sens".

Totusi, au fost fani entuziasmati de film, despre care au spus ca este amuzant si bine jucat de catre cei trei actori celebri.

 

9 filme care au dezamagit in aceasta toamna. Cele mai mari esecuri de box-office

Insa, conform Moviefone.com, The Green Hornet a oferit o scena memorabila, cea  in care Seth Rogen si Jay Chou pornesc la actiune intr-o masina de lux, cantand Coolio-Gangsta Paradise. Secventa a fost numita distractiva, intensa si care trebuie urmarita. Pacat ca nu este valabila aceeasi parere pentru restul filmului.

Care este scena ta preferata vazuta in acest an intr-un film mediocru?


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies