marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai bune 25 de filme din 2013 in 11 minute: care au fost productiile anului

2013 este pe cale sa se incheie asa ca cinefilii trec in revista filmele anului. Cei de la Film.com au realizat un clip de 11 minute in care sunt prezentate imagini din cele mai bune 25 de filme din acest an, din topul realizat de ei.

Cele mai bune 25 de filme din 2013 in 11 minute: care au fost productiile anului

Mega trailerul contine imagini din productii ca The Bling Ring, The Great Gatsby, Blue Jasmine, Wolf of Wall Street, dar si Gravity, care este ales constant drept filmul anului cam de toate marile publicatii.

 

 

Gravity, drama SF despre spatiu a lui George Clooney si Sandra Bullock se anunta a fi la fel de captivanta ca 2001: Odiseea spatiala, celebrul film al lui Stanley Kubrick. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample. Regia ii apartine lui Alfonso Cuaron, omul din spatele filmului Children of Men.

 

Cei de la Film.com au ales pe primul loc drama romantica Before Midnight, finalul trilogiei incepute cu un deceniu in urma, in care joaca Ethan Hawke si Julie Deply.

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies