marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai bune 50 de filme din 2014: care sunt productiile anului

Revista britanica Empire a trecut in revista filmele anului si a ales lista celor mai bune productii cinematografice din 2014. Clasamentul este variata, de la filme blockbuster la filme de arta sau de festival.

Cele mai bune 50 de filme din 2014: care sunt productiile anului

Criticii, cinefilii si editorii revistei Empire au votat cele mai bune 50 de filme din 2014. Printre ele s-au strecurat si filme straine sau titluri mai putin populare publicului larg, dar si blockbustere ca Interstellar sau Guardians of The Galaxy.

De exemplu, pe locul 48 se afla "American Hustle", care a condus lista nominalizarilor la Oscar la inceputul anului. Cu Jennifer Lawrence, Christian Bale, Amy Adams si Bradley Cooper, filmul lui David O.Russell a indraznet, amuzant si inteligent. Plus, ne-a reaprins pasiunea pentru stilul anilor '70, colorat si...decoltat.

 

Pe locul 44 descoperim filmul "Two Days, One Night", al fratilor Dardenne si cu Marion Cotillard in rolul principal.  In top insa, regasim si productii foarte populare, ca Godzilla, care a intrat pe locul 26 in top. Criticii au laudata viziunea regizorala si faptul ca "Gojira" s-a reintors la vechile origini. Din top  nu putea lipsi nici Imitation Game, cu Benedict Cumberbatch in rolul lui Alan Turing. Actorul britanic este considerat favorit la Oscar pentru interpretarea sa superba. Pe locul 20 gasim si castigatorul Oscarului in 2014, "12 Years a Slave", cu Chiwetel Ejiofor si Michael Fassbender.

 

Iar pe 15 triumfeaza Interstellar, calatoria interspatiala regizata de Christopher Nolan. Un film care iti taie respiratia si te fascineaza, "Interstellar" nu avea cum sa lipseasca din acest top.


Iata care sunt primele 10 filme ale anului in topul Empire

 

10. Her

9. Dawn of The Planet of The Apes

8. What We Do in The Shadows

7. The Grand Budapest Hotel

6. Edge of Tomorrow

5. Guardians of The Galaxy

4. Inside Llewyn Davis

3. The Wolf of Wall Street

2. Nightcrawler

1. Boyhood


Vezi topul in intregime aici


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies