marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Miscarile de dans nebune, muzica si pasiunea revin in Street Dance 2. Cele mai bune filme despre dans

Saptamana aceasta se lanseaza un film asteptat de toti pasionatii de dans, Street Dance 2/Dansul strazii, continuarea succesului din 2010. La fel ca si primul film, povestea dansului va fi tot in format 3D, dar mult mai spectaculoasa.

Miscarile de dans nebune, muzica si pasiunea revin in Street Dance 2. Cele mai bune filme despre dans

GALERIE FOTO  Cele mai populare 12 filme despre dans



In 2010, Street Dance ii cucerea pe cinefili cu miscarile de dans nebune si povestea impresionanta despre puterea unui vis. In ultimii ani, filmele cu si despre dans au facut furori in randul tinerilor, iar in acest weekend salile de cinema vor fi invadate de ritmul dansului modern in Street Dance 2/Dansul strazii 2.

De la clasicul Dirty Dancing, care este considerat cel mai bun film despre dans si pana la modernele Step Up sau Street Dance, acest gen de filme a atras constant milioane de fani in intreaga lume.

Street Dance 2 aduce mult dans, muzica buna si dragoste nebuna, toate in format 3D. Filmul aduce in prim plan povestea lui Ash, un dansator deosebit de talentat, decide sa plece la Paris pentru a-si cunoaste idolii, renumita trupa Invincibilii. Spre ghinionul sau, momentul intalnirii nu decurge asa cum si-a imaginat si este luat peste picior intr-un mod brutal de membrii trupei.


Deprimat si debusolat, Ash il cunoaste la scurt timp pe Eddie si pe irezistibila Eva, o dansatoare de salsa a carei frumusete ii rapeste inima. Negasind alta solutie pentru a o cuceri, Ash pune la cale un plan indraznet si alaturi de Eddie cutreiera Europa in cautarea celor mai buni dansatori pe care sa-i reuneasca intr-o noua trupa.


Astfel ar fi avut atat sansa de a isi lua revansa fata de Invincibili, cat si de a o avea aproape pe Eva. In final tanara dansatoare accepta sa li se alature, completand coregrafia spectaculoasa a trupei cu o imbinare nemaivazuta a streetdance-ului cu miscarile exotice de salsa. Povestea lor de dragoste devine astfel posibila pentru Ash, dar oare va fi el suficient de curajos sa isi duca planul la bun sfarsit?

 

 

Street Dance 2/Dansul strazii 2 se va lansa in Romania pe 25 mai.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies