marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Tom Cruise in Misiune Imposibila 4

Nu mai este o noutate ca Tom Cruise isi face singur mai toate cascadoriile, insa pentru Misiune Imposibila 4 s-a intrecut pe sine - o spune chiar regizorul filmului.

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Tom Cruise in Misiune Imposibila 4

Tom Cruise a simulat o cadere de la etajul al treilea al unei cladiri si o aterizare pe un camion in miscare,  a escaladat cladiri si a facut tumbe, pe jumatate dezbracat. Imaginile cu el atarnat de franghii pe una din cele mai inalte cladiri din lume  - Burj Khalifa - au devenit celebre. Actorul nu isi risca viata chiar pe degeaba - pentru Misiune Imposibila 4 va incasa 12.500.000 de dolari.


"Tom traieste pentru astfel de lucruri. Adora cascadoriile. In ziua in care am terminat de filmat pe Burj Khalifa, toate lumea era usurata ca nimeni nu a fost ranit. Tom era singurul care era trist pentru ca trebuia sa coboram de pe cladire" a declarat regizorul si scenaristul Brad Bird.
 

"Va fi un film spectaculos. Brad Bird il regizeaza si se va folosi de multe elemenete de animatie. Am vazut cateva scene IMAX iar imaginile erau o adevarata nebunie" a declarat regizorul JJ Abrams care a condus filmarile pentru Misiune Imposibila 3.


Mission: Impossible - Ghost Protocol se va lansa in cinematografe pe 11 decembrie 2011. Intre timp, Tom Cruise este in negocieri pentru a juca in One Shot o drama despre un lunetist care vrea sa-si reabiliteze numele dupa ce este acuzat de o crima pe care nu a comis-o.


Sursa foto: Splash

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies