marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Umiliti si inselati: Robert Pattinson, Sandra Bullock, Jennifer Aniston. Cele mai celebre scandaluri amoroase de la Hollywood

Tabloidele din intreaga lume au explodat saptamana aceasta, dupa ce un nou scandal amoros s-a iscat la Hollywood. De aceasta data, in centrul atentiei se afla vedeta seriei Twilight, Kristen Stewart.

Umiliti si inselati: Robert Pattinson, Sandra Bullock, Jennifer Aniston. Cele mai celebre scandaluri amoroase de la Hollywood


Galerie foto: Cele mai faimoase scandaluri amoroase de la Hollywood


Actrita de 22 de ani a recunoscut public ca a avut o aventura cu Rupert Sander, regizorul filmului Snow White and the Huntsman, cel mai recent proiect al ei. Scandalul a luat amploare dupa ce revista US Weekly a publicat poze in care cei doi apar in ipostaze compromitatoare.


Kristen Stewart si regizorul Rupert Sanders si-au recunoscut aventura, cerandu-si amandoi scuze in doua comunicate de presa care le-au frant inimile fanilor ce o indrageau pe actrita de 22 de ani.  Pentru ca a fost un real succes Snow White and The Huntsman, producatorii au anuntat deja o continuare. Insa, fanii se intreaba daca proiectul va mai primi unda verde sau daca vor pastra aceasi eroina si acelasi regizor, avand in vedere situatia delicata din acest moment.Actrita se afla intr-o relatie de lunga durata cu colegul ei din seria Twilight, Robert Pattinson.


"Imi pare rau. Acest moment de indiscretie imi afecteaza cel mai important lucru din viata mea, persoana pe care o iubesc si o respect cel mai mult, Rob" a  declarat Kristen Stewart.


Insa, acesta nu este primul scandal amoros care zguduie Hollywood-ul. Anul trecut Arnold Schwarzenneger tinea primele pagini ale tabloidelor, dupa ce s-a aflat ca si-a inselat sotia, Maria Shirver, cu o angajata.


In urma cu 2 ani, Sandra Bullock primea o lovitura dureroasa la scurt timp dupa ce a castigat primul ei Oscar. Dupa o casatorie de lunga durata cu Jesse James, aceasta a aflat ca el a inselat-o si ca situatia sa fie si mai jenanta s-a laudat in toata presa de scandal cu gesturile sale.

 

Galerie foto: Cele mai faimoase scandaluri amoroase de la Hollywood

Sursa foto: Getty

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies