marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai dezamagitoare seriale din 2013: productille care au inselat asteptarile fanilor

Cei de la Variety au ales topul celor mai dezamagitoare seriale ale anului. Productii care au avut un inceput bun sau seriale care erau printre cele mai apreciate si-au gasit loc in "lista rusinii" a celor de la Variety.

10. Cult

Serialul celor de CW, cu subiect paranormal, a dezamagit atat prin povestea incurcata, cat si prin interpretarile slabe, mai putin Robert Knepper, actorul principal, care face un rol bizar si ofera un personaj inedit. Serialul aduce in prim plan investigarea unor crime bizare si a unor disparitii. Formatul serialul este de show in show.

9. Parade's End

Benedict Cumberbatch este pe val in acest an, dar Parade's End, mini-seria din 5 parti despre Al Doilea Razboi Mondial, nu a avut prea mult succces. Criticii au considerat ca este prea lung si prea plictisitor si nici cifrelre de audienta nu au fost stralucite.

8. Marvel's Agents of SHIELD

Marvel's Agents of SHIELD a fost printre cele mai asteptate seriale din acest an, dar nici macar legatura cu The Avengers nu l-a putut transforma intr-un hit. Serialul s-a pierdut in a gasi echilibrul dintre actiune si construirea personajelor.

7. Low Winter Sun


Fanii s-au bucurat enorm cand au aflat ca Mark Strong si Lennie James vor juca in serialul de drama Low Winter Sun. Insa s-a dovedit a fi un fiasco, iar producatorii deja au anuntat ca serialul a fost anulat dupa primul sezon. Showul politist urmarea infractiunile, coruptia si crimele din Detroit, culminand cu moartea detectivtului Frank Agnew.

6. Mob City


Frank Darabont, creatorul serialului The Walking Dead, a incercat sa dea lovitura cu un nou serial, dupa ce a parasit productia cu zombi a celor de la AMC. w. Cea mai ambitioasa productie a celor de la TNT, „Mob City” a fost difuzat cu 4 decembrie, cu un prim sezon de 6 episoade ce vor putea fi vizualizate cate 2 pe saptamana. Producatorii au adoptat aceasta strategie, sperand astfel ca vor detrona in audienta celelalte seriale care sunt in aceasta perioasa a anului intr-o stare mai putin alerta. Cei de la Variety sunt de parere insa ca showul despre lumea crimelor din anii '40 nu are personalitate si nu se ridica la nivelul asteptarilor.

5. Luther

Idris Elba a castigat aprecierea tuturor cu interpretarea sa din Luther ajuns deja la sezonul 3. Insa, in ultimul sezon povestea se duce intr-o directie dezamagitoare, in comparatie cu primele doua parti.


4. The Bridge

The Bridge i-a adus pe micile ecrane pe Demian Bichir si Diane Kruger in rolurile a doi politisti care incearca sa prinda un criminal in serie. Insa, fanii nu s-au atasat deloc de personajul jucat de Diane Kruger, pe care au criticat-o pentru lipsa inexpresivitatii.


3. Under the Dome

Cei de la Variety au ales Under The Dome in topul celor mai dezamagitoare seriale din 2013, desi multi fani vor fi profund enervati de aceasta alegere. Under The Dome este un serial science-fiction adaptat dupa scrierile lui Stephen King. Audienta a explodat cu cifre colosale, serialul aducea o idee noua si captivanta, dar care s-a diminuat pe parcurs.Actiunea din Under The Dome este plasata in viitorul apropiat, show-ul TV spunand povestea locuitorilor unui orasel mic, Chester's Mill, care se trezesc intr-o zi detasati de restul omenirii de o bariera misterioasa, care inconjoara orasul. Pe masura ce locuitorii devin din ce in ce mai panicati, un grup mic de oameni incearca sa mentina pacea si sa descopere cum sa scape de bariera. 



2. Finalul serialul Dexter


Dexter a fost unul dintre cele mai iubite seriale din ultimii ani. Captivant, original si sangeros, Dexter si-a creat o baza numeroasa de fani, dar care au fost furiosi si dezamagiti de modul in care s-a incheiat serialul.



1. The Following

Serialul cu Kevin Bacon a avut un inceput promitator, cu episoade capitvante, dar povestea a devenit eclipsata de situatii incredibile si ridicole, iar cei de la Variety spun ca scenariul este extrem de slab, iar asta l-a pus pe primul loc in topul publicatiei americane.
 


Modifică setările cookies