marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai frumoase femei in bikini din istorie: Raquel Welch, Kim Kardashian, Halle Berry!

Actrita americana Raquel Welch a fost desemnata cea mai frumoasa femeie in bikini din toate timpurile, in urma unui sondaj realizat de lantul de magazine Debenhams din Marea Britanie.

Cele mai frumoase femei in bikini din istorie: Raquel Welch, Kim Kardashian, Halle Berry!

Raquel Welch, actrita americana in varsta de 70 de ani, a fost desemnata marea invingatoare in acest sondaj inedit, gratie fotografiilor ei in costume de baie realizate in anii 1960 si 1970, informeaza express.co.uk.


Pe locul al doilea s-a clasat starleta americana Kim Kardashian, in varsta de 30 de ani.


Legendarele actrite Ursula Andress - in varsta de 75 de ani - si Helen Mirren - in varsta de 65 de ani - au demonstrat faptul ca varsta nu reprezinta un impediment pentru a fi considerata o femeie sexy si au reusit sa se claseze printre primele 10 frumuseti in bikini.


Locurile urmatoare din Top 10 au fost ocupate de Halle Berry, Beyonce Knowles, Cindy Crawford, Tyra Banks, Denise Richards si Brooke Shields.


Reprezentantii lantului de magazine Debenhams, organizatorii acestui sondaj inedit, au declarat ca rezultatele acestuia demonstreaza faptul ca formele voluptuoase sunt din nou in voga, in detrimentul siluetelor extrem de subtiri care au fost la moda in anii 1990 si 2000.

Sursa:  Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies