marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai frumoase rochii purtate la ceremoniile Oscar

Festivalurile de film nu sunt numai prilej de primire a statuetelor, ci si oferta vizuala pentru marele public, dar si pentru fashion addicts. Vedetele isi aleg cu grija tinutele de gala, uneori reusesc sa impresioneze si sa ajunga in topul celor mai frumoase, alteori dezamagesc prin aparitii care mai de care mai ciudate.

Cele mai frumoase rochii purtate la ceremoniile Oscar

De data aceasta am luat cele mai impresionante tinute de la Oscaruri, din 2005 si pana astazi:

Acum cinci ani Cate Blanchett a facut furori cand a aparut intr-o rochie lunga, galbena, de tafta, semnata de Valentino. Guy Laroche a reusit s-o faca remarcata pe Hilary Swank cu o rochie decupata la spate care i-a pus in valoare corpul sexy. Natalie Portman, cu silueta sa angelica, a ales o rochie in nunate metalice care i-au pus in evidenta trasaturile diafane, transformand-o intr-o zeita a covorului rosu, marca Lanvin.

Michelle Williams a mers pe mana celebrului designer Vera Wang si, in 2006, a atras laudele purtand o rochie galbena cu trena. Se pare ca i-a trebuit mult curaj deoarece culoarea este puternica pentru tenul sau. Keira Knightley este cunoscuta pentru gusturile sale in materie de rochii de gala. S-a facut remarcata tot datorita Verei Wang cu o rochie din tafta intr-o nuanta inchisa, dar romantica. Reese Witherspoon a ales o tinuta vintage din 1955 ce apartine creatorului Christian Dior. Se pare ca a gasit rochia intr-un magazine din Paris si a retusat-o pentru gala premiilor cu numarul 78.

Cameron Diaz este cunoscuta pentru pasiunile sale sportive, de aceea nu s-a mirat nimeni cand a aparut in 2007 intr-o rochie alba, neconventionala, lasandu-I umerii goi. Penelope Cruz a facut valuri cu o rochie semnata de Versace. Insa aparitia de senzatia a avut-o Nicole Kidman care si-a evidentiat formele intro rochie Balenciaga, rosu dramatic asortat cu parul blond. Actrita atrage privirile prin nonconformismul cu care alege tinute din afara trendului.

Frantuzoaica Marion Cotillard a inhatat si-un Oscar pe langa aparitia in topul celor mai reusite rochii ale anului 2008. A avut o prezenta senzationala intr-o rochie alba Jean-Paul Gaultier. Anne Hathaway a aparut la editia cu numarul 80 intr-o rochie Marchesa, rosie, vaporoasa, reusind sa-si evidentieze trasaturile angelice. Pe atunci, viitoarea mamica Jessica Alba a ales sa poarte o tinuta semnata tot de Marchesa, intr-o nuanta de mov care o avantajeaza. Penele au fost de efect, precum si accesoriile.

In 2009 Angelina Jolie a pasit pe covorul rosu intr-o tinuta clasica Elie Saab. Rochia lunga, neagra, decoltata, a fost accesorizata cu bijuterii din smarald. Sarah Jessica Parker este o mare amatoare de tinute glamour. Nu avea cum sa se dezica la un asemenea eveniment asa ca a ales o rochie Dior Haute Couture care a transformat-o intr-o printesa. Castigatorea trofeului pentru cea mai buna actrita, Kate Winslet, a ales o tinuta ametitoare in doua tonalitati, cu danteluri negre semnata Yves Saint Laurent.

Anul trecut Sandra Bullock a castigat un Oscar si o Zmeura, dar asta nu a reusit s-o demoralizeze, ba din contra! Iat-o intr-o tinuta splendida, Marchesa, cu detalii din dantela in zona umerilor, fermecatoare si asortate cu statueta. Elizabeth Banks a optat pentru o rochie Versace, corset si mansete dantelate ce curg in valuri, intr-o culoare potrivita, care i-a evidentiat trupul subtire. Kristen Stewart a ales o tinuta eleganta, neagra, creata de Monique Lhuillier. Astfel, actrita si-a aratat si latura feminina ,impresionand criticii.

Asteptam cu nerabdare editia din acestan!

Oscar 2011: Vezi nominalizarile!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies