marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai neinspirate tinute purtate la Oscar

Imediat dupa incherierea festivitatilor presa vuieste! Despre cine a castigat, cine nu, cine a mai aparut la brat cu cine, dar cele mai intense discutii au loc cu privire la tinutele purtate pe covorul rosu. Greseli vestimentare pe care presa nu le iarta si care atarna greu in palmaresul vedetelor.

Cele mai neinspirate tinute purtate la Oscar

Am dat timpul inapoi si iata o retrospectiva a celor mai neinspirate rochii de la Oscaruri, tinute ce au ramas adanc intiparite in memoria publicului, dar mai ales in memoria celor care le-au purtat.

In 1989 Demi Moore a socat cand a aparut imbracata intr-o semi-rochie, design propriu. Dupa valul de impresii aparute in presa, Demi a decis sa se lase pe mana expertilor.

Kim Basinger a amutit gura targului cand a pasit pe covor, in 1990, imbracata asa. O piesa de rezistenta gandita chiar de ea. Din pacate nu a putut fi incadrata intr-un stil anume, fiind o combinatie prea ciudata, pornind de la alegerea culorii.

Doi ani mai tarziu, Geena Davis isi facea aparitia intr-o rochie care parea ca imbina mai multe stiluri: can-can, rochie de seara si rochie de mireasa. Actrita din celebrul film “Thelma si Louise” a purtat un dres negru care i-a evidentiat picioarele nu tocmai subtiri.

Celine Dion a avut curaj! In 1999 si-a facut aparitia intr-un frac alb. Pana aici nimic gresit, dar un frac alb purtat invers, larg, care parea ca nu-si are locul pe corpul cantaretei, ei bine, aici a dat-o in bara.

In anul 2000 frumoasa Angelina Jolie a aparut alaturi de fratele sau purtand o rochie neagra, lunga, aratand ca Morticia Adams. Atitudinea gotica a disparut repede, dar nu si sarutul incestuous care va ramane ca amprenta pentru eternitate.

La piesse de resistance ramane, totusi, rochia purtata de Bjork in 2001, lebada alba.

Gwyneth Paltrow si-a ales o rochie care a dezavantajat-o teribil. Pieptul pare plat, talia inexistenta, iar materialul ales are un aspect neglijent, nepotrivit serii.

In 2003 Hilary Swank a considerat ca rochita sa roz nu era potrivita pentru ocazie, asa ca s-a infasurat intr-un tul, tot roz. Au salvat-o pantofii Jimmy Choos.

Anul urmator Uma Thruman a aparut intr-o rochie care n-avea nicio legatura cu premiile Oscar, ci mai degraba cu vreun eveniment ce se desfasura in Elvetia.

In 2005 Melanie Griffith a fost etichetata drept “confuza” cand a aparut la festivitate imbracata intr-o rochie. Pe dedesupt a purtat un body, pentru a-si acoperi pielea, ca acela pe care-l poarta patinatoarele, lucru care au facut-o sa para ridicola.

Nici Charlize Theron n-a scapat. Ea a fost victima proastelor alegeri in 2006 cand a ales sa poarte o rochie ilogica. Funda mare de pe umarul stang, taieturile fara noima, totul pare realizat in ultima clipa.

In 2007 nuantele pamantii erau destul de populare. Nuanta aleasa de Eva Green a avantajat-o, insa croiala si taieturile nu au fost pe placul criticilor asa ca a fost depunctata.

Fanii Valentino au fost extrem de dezamagiti cand au vazut-o pe Miley Cirus la Oscarurile din 2008. Au avut loc adevarate discutii pe tema acestei rochii, care a reusit s-o aseze pe Hannah intr-un top al celor mai neinspirate alegeri vestimentare.

In 2009 Beyonce Knowles a ratat topul celor mai frumoase rochii purtand o tinuta cu o croiala ciudata, ce a reusit s-o dezavantajeze teribil.

Sarah Jessica Parker, un fashion icon contemporan, a dezamagit publicul, anul trecut, purtand o rochie Chanel inspirata din tinutele zeitelor grecesti.

Anul acesta, Nicole Kidman a


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies