marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai noi trailere lansate la Super Bowl: sute de milioane de americani au vazut aceste imagini spectaculoase

Ca in fiecare an, gala Super Bowl este un eveniment sportiv care atrage sute de milioane de spectatori in SUA. Finala campionatului de fotbal american este si un adevarat regal de publicitate si trailere. Anul acesta, cele mai asteptate filme ale anului au fost promovate in timpul Super Bowl, prin trailere noi.

Cele mai noi trailere lansate la Super Bowl: sute de milioane de americani au vazut aceste imagini spectaculoase

Cel mai popular eveniment televizat din SUA, Super Bowl, a fost asteptat cu nerbadare de catre americani. Pe langa un regal de fotbail american, spectatorii s-au delectat si cu cele mai noi trailere sau reclame, lansate special pentru aceasta gala.

 

Printre filmele populare din acest an care si-au lansat trailere noi se numara Fifty Shades of Grey, Ted 2, Fast Furious 7. O premiera a fost si lansarea primului trailer complet pentru Tomorrowland, un film captivant, cu George Clooney si Hugh Laurie.


Super productia science fiction "Tomorrowland" va fi regizata de Brad Bird (Mission Impossible- Ghost Protocol), iar scenariul a fost scris de Damon Lindelof, creatorul serialului Lost, impreuna cu Jeff Jensen. Subiectul este asemanator cu filmul Close Encounters of the Third Kind (1977) produs de Steven Spielberg, avand la baza intalniri extraterestre si musamalizarea guvernamentala a intamplarilor inexplicabile. Personajul lui Clooney este un geniu inventator nemultumit care trebuie sa salveze planeta cu ajutorul unui copil robot, jucat de Raffei Cassidy.

 

Pentru fanii seriei Fast and Furious, Super Bowl-ul din acest an le-a adus un nou trailer, in care apare mai mult Paul Walker, dar si Jason Statham, ce porneste o adevarata vanatoare pentru a-l gasi pe Vin Diesel ca sa isi razbune fratele mort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies