marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai populare filme si seriale pe Facebook, in 2014: productiile care au atras milioane de fani

Facebook a lansat lista filmelor si serialelor cu cea mai mare popularitate in 2014. Topul a fost creat dupa ce a fost efectuata o masuratoare care verificat frecventa postarilor intr-un anumit topic si apoi aceste date au fost procesate mai departe.

Cele mai populare filme si seriale pe Facebook, in 2014: productiile care au atras milioane de fani

Cei de la Facebook au dezvaluit ce filme si seriale au generat cel mai mult continut, cele mai multe topicuri si cautari in 2014. Cele mai mentionate filme din acest an au fost Frozen, Guardians of The Galaxy, Teenage Mutant Ninja Turtles.


Filmul care a generat cele mai multe discutii este Frozen. Animatia celor de la Disney a fost unul dintre cele mai mari succese din istoria studiourilor si a incasat peste 1 miliar de dolari. Pe locul 2 s-a aflat blockbusterul Guardians of The Galaxy, unul dintre cele mai apreciate si indragite filme ale anului.

 


 

La capitolul seriale, asa cum era de asteptat, Game of Thrones a generat cele mai multe discutii pe reteaua de socializare. Productia televizata dupa celebrele romane ale lui George R. Martin a ajuns la al cincilea sezon si este considerat unul dintre cele mai bune seriale ale momentului. Podiumul este completat de "Orange is The New Black", productie difuzata pe reteaua Netflix si de "The Walking Dead" serial fenom


 

 

Cele mai populare filme pe Facebook, in 2014

1.Frozen
2.Guardians of the Galaxy
3.Teenage Mutant Ninja Turtles
4.Maleficent
5.The Lego Movie
6.The Fault in our Stars
7.Transformers: Age of Extinction
8.Gone Girl
9.The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
10.The Purge: Anarchy

Cele mai populare seriale pe Facebook, in 2014

1.Game of Thrones
2.Orange is the New Black
3.The Walking Dead
4.The Big Bang Theory
5.Downton Abbey
6.American Horror Story
7.Sons of Anarchy
8.True Detective
9.How I Met Your Mother
10.Scandal


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies