marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai sexy 10 momente cu Jennifer Lopez in filme

Imaginea cu Jennifer Lopez intr-una din cele mai sexy pozitii ale ei de pe scena de la American Music Awards in Los Angeles a facut inconjurul planetei. Cantareata/ actrita se pregateste de primul ei film dupa 2 ani  - o comedie romantica  numita - What to Expect When You're Expecting -  unde joaca alaturi de Cameron Diaz, Elizabeth Banks, Brooklyn Decker, Chace Crawford si Matthew Morrison. 

Cele mai sexy 10 momente cu Jennifer Lopez in filme

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Inspirati de prestatia hot a cantaretei fanii si-au adus aminte de cateva din cele mai sexy scene ale sale.

Actrita, artista, cantareata, producator de film, TV si muzica, designer de moda, antreprenor si filantroapa si devenita arhi cunoscuta pentru posteriorul sau generos, Jennifer Lopez a jucat in aproape 30 de filme.


Printre cel mai bine cotate filme ale ei sunt: Out Of Sight din 1998, unde are o idila cu George Clooney, drama My Family ( 1995) primul ei rol major pe marele ecran si drama Selena din 1997 care i-a aruncat cariera ca actrita in aer si care i-a adus singura nominalizare la Globurile de Aur din cariera.


Insa preferatele fanilor raman Money Train (1995) unde are o scena fierbinte de sex cu Wesley Snipes, U Turn (1997), Angel Eyes (2001) pentru ipostazele sexy in care actrita poate fi admirata. Acestea 3 alaturi de comedia romantica regizata de Steven Soderbergh - Out Of Sight au fost alese filmele cu cele mai tari scene de sex ale actritei pe digitalspy.co.uk.


Pelicule ca Monster-In-Law  (2005) si The Wedding Planner ( 2001) au fost pe primele locuri in box office iar ultimul ramane filmul cu cele mai mari incasari ale actritei. Comedia in care joaca alaturi de Matthew McConaughey, a avut mare succes, Jennifer devenind in 2011  prima actrita-cantareata care avea un film si un album pe primele locuri in aceeasi saptamana.

Jennifer Lopez si-a inceput cariera ca dansatoare pentru Janet Jackson si a fost prima actrita latina platita cu 1 milion $ pentru rolul din Selena (1997).


Vezi aici o galerie foto cu cele mai sexi momente ale lui Jennifer Lopez in filme


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies