marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai socante morti de la Hollywood: 16 tragedii care au zguduit lumea filmului

Hollywood-ul plange pierderea lui Tony Scott, regizorul filmelor de succes ca Top Gun sau Man on Fire. La 68 de ani, fratele lui Ridley Scott s-a aruncat de pe un pod, in California si sa pregatea sa faca Top Gun 2.

Cele mai socante morti de la Hollywood: 16 tragedii care au zguduit lumea filmului

GALERIE FOTO Cele mai socante morti de la Hollywood

 


Fanii si cinefilii din intreaga lume au fost socati de mortile unor staruri ca Natalie Wood, Heath Ledger, Patrick Swayze, David Carradine sau Andy Whitfield.


Bolile necrutatoare, crime sau accidente misterioase au rapit mult prea devreme figuri iconice pentru cinematografia mondiala.


Dupa moartea lui Whitney Houston, lumea filmului a mai primit o lovitura in acest an. Regizorul de origine britanica Tony Scott a murit duminica, dupa-amiaza dupa ce s-a aruncat de pe podul Vincent Thomas din San Pedro, California.  Din pacate lista mortilor zguduitoare de la Hollywood este plina de nume mari ale cinematografiei ca  Heath Ledger, Andy Whitfield sau Brittany Murphy. 


Printre filmele regizate de Tony Scott se afla: Top Gun, Days of Thunder, Crimson Tide, Man on Fire, Beverly Hills Cop II, Enemy of the State, Deja Vu si Numb3rs. "Top Gun" a fost unul dintre filmele de succes ale anului 1986, avandu-l in rol principal pe Tom Cruise.


Tony Scott avea 68 de ani si era fratele mult mai cunoscutului regizor Ridley Scott (Alien, Black Hawk Dawn, Prometheus, Gladiator, American Gangster).

Vezi aici galerie foto cu cele mai socante morti de la Hollywood


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies