marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai tari blockbustere ale verii: de la X-men Apocalypse la Suicide Squad. Filmele asteptate de milioane de fani

Ca in fiecare an, primavara-vara reprezinta sezonul blockbusterelor in cinematografele din intreaga lume. Vara asta, cateva filme se anunta a fi senzationale: Captain America: Civil War,  X-men: Apocalypse, Suicide Squad sunt doar cateva dintre ele.

Cele mai tari blockbustere ale verii: de la X-men Apocalypse la Suicide Squad. Filmele asteptate de milioane de fani

Captain America: Civil War
Regie: Anthony Russo
Distributie: Chris Evans, Scarlett Johannson, Elizabeth Olsen
Data lansarii: 6 mai


Captain America: Civil War va fi unul dintre cele mai mari filme din 2016, cu siguranta.  Filmul este regizat de fratii Anthony si Joe Russo, dupa un scenariu scris de  Christopher Markus si Stephen McFeely.


Filmul i-ar putea aduce in confruntare directa pe Iron Man cu Steve Rogers, alter-ego-ul lui Captain America, cei doi intrand in conflict din cauza Superhero Registration Act, un amendament ce obliga superoamenii sa se inroleze in fortele de ordine ale guvernului american si sa activeze in politie. Si ceilalti supereroi vor fi nevoit sa isi aleaga tabara, ceea ce va duce la o noua etapa in seria de filme Marvel.

 

 

 

X-Men: Apocalypse
Regie: Byran Singer
Distributie: Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence
Data lansarii: 27 mai

X-men:Apocalypse va incheia trilogia inceputa cu X-men:First Class si introduce pe marile ecrane un alt celebru personaj din benzile desenate: Apocalypse, primul mutant din lume.

Astfel, in X-men:Apocalypse, mutantii, fie ca au luat-o pe directia raului sau au ales sa lupte de partea binelui,  vor fi nevoiti sa isi uneasca fortele in fata unui rau care ameninta cu disparitia rasei umane. De aceasa data, mutantul care trebuie sa aleaga intre bine si rau este Magneto (Michael Fassbender) care va cadea prada fortelor puternicului Apocalypse.

 


Finding Dory

Regie: Andrew Stanton, Angus MacLane
Distributie:  Idris Elba, Ellen DeGeneres, Kaitlin Olson
Data: 16 iunie

Inspirat de una dintre cele mai tari animatii din toate timpurile - "Finding Nemo"- noul film "Finding Dory" o aduce in prim plan pe simpatica Dory, un personaj extrem de indragit in animatia originala. "O aventura de neuitat ... de care ea probabil nu-si va aminti". Acesta este rezumatul acestei urmari ce va fi lansata la 29 iunie 2016, la 12 ani de la succesul monumental al aventurilor lui Nemo. Publicul se va reintalni cu micul peste clovn, cu tatal sau Marine si cu Dory, bineinteles, care incepe sa-si aminteasca de copilaria ei si pleaca in cautarea familiei sale in largul Californiei.

 

Independence Day: Resurgence
Regie: Roland Emmerich
Distributie: Liam Hemsworth, Joey King, Bill Pullman
Data lansarii: 24 iunie

Continuarea unuia dintre cele mai populare blockbustere din istorie ajunge anul acesta in cinematografele din intreaga lume. Independence Day 2 are o distributie complet noua, formata din Liam Hemsworth, Joey King si Maika Monroe si alaturi de ei vor reveni si staruri din filmul original, Bill Pullman, Vivica A. Fox si Judd Hirsch.

 

The Legend of Tarzan
Regie: David Yates
Distributie: Aleksander Skarsgard, Margot Robbie
 

The Legend of Tarzan este regizat de David Yates (Harry Potter and the Deathly Hallows) si are o distributie cu nume sonora ca Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Christoph Waltz sau Samuel L. Jackson. Margot Robbie o va juca pe frumoasa Jane, pe care Tarzan va face orice sa o salveze. Filmul se indeparteaza putin de varianta clasica a povestii: actiune are loc la 10 ani dupa ce Tarzan a parasit jungla, fiind deja obisnuit cu viata aristocratica de la finalul secolului XIX, alaturi de sotia sa, Jane. Imbracat in costum, Tarzan arata ca un barbat nomral din societate, insa cand este ademenit intr-o misiune diplomatica in Congo, aparentele par sa fie inselatoare. El se va intoarce, astfel, in jungla din care a plecat, iar lucrurile capata o intorsatura neasteptata.


Ghostbusters
Regie: Paul Feig
Distributie: Mellisa McCarthy, Chris Hemsworth
Data: 15 iulie

 

"Vanatorii de fantome" au revenit, doar ca in varianta feminina. Aceasta noua versiune va avea ca protagoniste o echipa feminina de vanatoare de fantome formata din actritele Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones si Kate McKinnon.

Star Trek: Beyond
Regie: Justin Lin
Distributie: Chris Pine, Idris Elba
Data lansarii: 22 iulie

Urmatorul film din seria Star Trek se va lansa in aceasta vara. Aventurile capitanului Kirk (Chris Pine) continua, iar din distributie mai fac parte Idris Elba, Zoe Saldana sau Simon Pegg.


Suicide Squad

Regie: David Ayer
Distributie: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman
Data lansarii: 5 august

"Suicide Squad" se anunta a fi unul dintre cele mai nebune filme ale anului. Filmul aduna echipa celor mai tari eroi negativi din universul DC Comics, inclusiv Jokerul, interpretat de Jared Leto.

   
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies