marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai tari cupluri la Globurile de Aur in 2013: Daniel Craig si Rachel Weisz, George Clooney si Stacey Kiebler

Duminica noapte si-au facut aparitia la Hollywood cateva dintre cele mai stralucitoare cupluri de la Hollywood. Daniel Craig si Rachel Weisz sau George Clooney cu Stacey Kiebler au fost cele mai elegante cupluri care au pasit pe covorul rosu de la Gala Globurilor de Aur. Si Ben Affleck si Jennifer Garner au aratat tuturor cat de indragostiti sunt.

Cele mai tari cupluri la Globurile de Aur in 2013: Daniel Craig si Rachel Weisz, George Clooney si Stacey Kiebler


Daniel Craig nu iese din pielea lui James Bond deloc. Actorul a facut furori pe covorul rosu, alaturi de sotia sa Rachel Weisz, nominalizata la categoria cea mai buna actrita intr-un film de drama. Daniel Craig a oferit un moment special pe covorul rosu, imbracat intr-un costum elegant si cu ochelari de soare la ochi. Ca de fiecare data, Craig ramane unul dintre cei mai bine imbracati actori de la Hollywood. Sotia sa, Rachel Weisz a stralucit intr-o rochie neagra, cu care a atras toate privirile.
 


 


 

George Clooney ramane unul dintre cei mai sexy barbati din lume. Alaturi de iubita sa, Stacey Kiebler, cei doi au format unul dintre cele mai elegante cupluri de la Globurile de Aur. Clooney a prezentat doua categorii importante -cel mai bun film de drama si cea mai buna actrita intr-un rol de drama, dar a urcat pe scena si in calitate de producator al peliculei Argo, premiata cu Globul de Aur pentru cel mai bun film de drama.

 


 

 

Ben Affleck, marele castigator al serii, si-a aratat afectiunea fata de sotia, Jennifer Garner, pe toata durata galei. Pe covorul rosu a tinut-o de mana, la masa s-au sarutat, iar cand a urcat pe scena sa isi ridice premiul pentru cel mai bun regizor, a facut o declaratie emotionanta, spunand ca "imi iubesc frumoasa sotie, fara de care eu nu ma aflam azi aici. Te ador, te iubesc si iti multumesc ca ai suportat tot. Tu esti totul pentru mine." a spus Ben Affleck.

 

 

Alte cupluri care au mai impresionat cu prezentele lor au fost Nicole Kidman si Keith Urban, dar si Megan Fox si Brian Austen Green, care a declarat pe covorul rosu ca nu isi poate lua ochii de la sotia sa si nici de la rochiile ei.

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies