marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai urate 40 de rochii din istoria Oscarurilor:  cine sunt vedetele care s-au facut de ras cu aparitii dezastruoase

Oscarurile nu mai reprezinta de mult doar un festival in care sunt onorate filmele anului. Au ajuns si o defilare de moda in care cei mai cunoscuti designeri din lume isi promoveaza creatiile cu ajutorul vedetelor de film. Multe dintre actrite insa nu au fost la inaltimea evenimentului de nenumarate ori iar aparitiile lor pe covorul rosu s-au transformat in dezastre care au intrat in istoria Oscarurilor.

Cele mai urate 40 de rochii din istoria Oscarurilor: cine sunt vedetele care s-au facut de ras cu aparitii dezastruoase

 GALERIE FOTO: Cele mai urate 40 de aparitii ale actritelor la Oscaruri!

 


Revista Hollywood Reporter a numit-o pe Angelina Jolie cu celebra ei rochie neagra de "vampir"  pe care a purtat-o in 2000 cea mai urata aparitie din istoria celor 85 de editii de Oscar.


Angelina a castigat atunci Oscarul pentru rolul secundar din Girl, Interrupted si a scandalizat pe toata lumea atunci cand si-a sarutat fratele pe gura inainte de urca pe scena si a primi statueta. Din cap pana in picioare in negru, actrita semana mai mult cu Morticia din The Addams Family, au spus cu ironie criticii vestimentari.

 

In topul celor mai urate rochii si aparitii au intrat infamele tinute purtate de Cher in 1988 cand a luat Oscarul pentru rolul din Moonstruck sau cea de la gala din 1986. Vedeta a devenit  faimoasa pentru tinutele ciudate de pe covorul rosu de la Oscar. Nici deja faimoasa rochie-lebada a cantaretei Bjork nu a fost uitata.

 

Suprinzatoare este si aparitia lui Jennifer Lopez in acest top. Cei de la Hollywood Reporter au criticat-o pe vedeta pentru aparitia ei de acum 2 ani, in 2012, cand a venit intr-o rochie nude si extrem de decoltata, care i-a si facut probleme in timp ce prezenta pe scena. Acestia au considerat de prost gust modul in care solista si-a "scos la inaintare" pieptul, doar pentru a atrage atentia.

 

Scarlett Johansson si Gwyneth Paltrow au ajuns pe lista celor mai dezastruoase aparitii de la Oscar fiecare de cate doua ori.

GALERIE FOTO: Cele mai urate aparitii ale actritelor la Oscaruri!


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies