marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai urate coafuri de la Golden Globes 2011

Decernarea premiilor Golden Globes este un eveniment de gala, la fel de asteptat ca si premiile Oscar. E o ocazie nemaipomenita pentru actrite sa se imbrace remarcabil si sa afiseze machiaje si coafuri desavarsite, demne de adevarate dive.

Cele mai urate coafuri de la Golden Globes 2011

Cu toate astea, multe reusesc sa o dea in bara, alegand atat tinute nepotrivite cu ocazia sau cu corpul lor, cat si accesorizari, machiaje sau coafuri care nu le pun foarte bine in valoare sau care nu se potrivesc cu grandoarea evenimentului. Iata care sunt cele care s-au coafat urat sau nepotrivit pentru editia din acest an a premiilor Golden Globes.

Angelina Jolie
Lasand la o parte faptul ca rochia nu reusea sa-i ascunda silueta scheletica, coafura afisata de Angelina a fost foarte neglijenta. Ar fi trebuit sa acorde mai multa atentie acestui aspect, nu sa apara ca si cum si-a intins parul cu cateva zile in urma si de-atunci nu si la mai aranjat deloc. In plus, bretonul i-a crescut si nu are nicio forma.

Leighton Meester
Frumoas actrita care ii da viata personajului Blair Waldorf in “Gossip Girl” a avut o rochie foarte frumoasa, dar coafura aleasa pentru ea nu a fost deloc potrivita. Parul nu era nici drept, nici ondulat, nici wavy. Era pur si simplu fara forma. Un exemplu ce nu ar trebui sa fie urmat, pentru ca se vede pur si simplu urat.

Intra aici sa descoperi topul celor 10 actritecare au avutcoafuri neinspirate!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies