marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Celebritati care seamana cu personalitati istorice: ce star de la Hollywood este comparat cu Nicolae Grigorescu

Un top cel putin amuzant a devenit viral pe internet in ultimele saptamani. Americanii au realizat o galerie foto inedita cu celebritati din showbiz ce seamana cu diverse personalitati istorice. Cea mai amuzanta este asemanarea lui Orlando Bloom, star in seriile Piratii din Caraibe si Stapanul Inelelor, cu pictorul roman Nicolae Grigorescu.

Celebritati care seamana cu personalitati istorice: ce star de la Hollywood este comparat cu Nicolae Grigorescu

Un articol publicat pe site-ul Distractify a ajuns viral dupa ce mai multe publicatii au preluat imaginile. Acestia au realizat o galerie foto cu vedete de la Hollywood de la Orlando Bloon, Brad Pitt sau Macaulay Culkin, in care au "sosii" din lumea istorica.

 

Astfel, Orlando Bloom a ajuns sa semene cu Nicolae Grigorescu, Macaulay Culkin este pus langa o poza din tinerete a lui Vladimir Putin. Din top nu lipseste nici celebra poza cu Nicolas Cage si un soldat din Razboi, asemanarea fiind izbitoare. Unele comparatii sunt fortate, insa cateva dintre ele sunt reusite.

 

 

 

 

Vladimir Putin                                                                                 Macaulay Culkin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicolas Cage

 

 

Actrita

 

VEZI AICI GALERIE FOTO COMPLETA


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies