marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Celebrul detectiv Hercule Poirot te invită să dezlegi Crima din Orient Express

Personaje spumoase, intrigi periculoase și un fir narativ care dezvăluie povești nebănuite.

Celebrul detectiv Hercule Poirot te invită să dezlegi Crima din Orient Express
Unul dintre cele mai ecranizate personaje din istorie, Hercule Poirot, revine în atenţie în interpretarea lui Kenneth Branagh. Cunoscutul roman al Agathei Christie, „Crima din Orient Express“, are parte de o nouă adaptare, poate cea mai elegantă de până acum.
 
Totul începe ca o călătorie interesantă cu trenul prin Europa, dar se transformă rapid într-una din cele mai misterioase, pline de suspans și palpitante povești spuse vreodată. Din romanul celui mai bine vândut autor, Agatha Christie, aflăm povestea celor treisprezece străini (un valet, un profesor, o menajeră, un gangster, o văduvă, o guvernantă, o misionară, un doctor, un conte, un agent de vânzări, o contesă, proprietarul și însuși mecanicul) aflați într-un tren, unde toată lumea e suspectată, când un afacerist înstărit este ucis în timpul călătoriei spre vestul continentului, în toiul iernii.


 
Desemnat să rezolve cazul este cel mai cunoscut detectiv din toate timpurile, care intră în cursa contra cronometru pentru a rezolva puzzle-ul, înainte ca ucigașul să lovească din nou.
 
Un mare atu al filmului este și distribuția de mare clasă: Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Willem Dafoe, Daisy Ridley, Penélope Cruz.



 
„Poirot este un maestru al observării limbajului trupului“, spune Branagh despre personajul său. „Nu e vorba de o persoană cu un obiect. E ceea ce face persoana cu obiectul. E felul în care mănâncă, sau ce lasă în urmă, sau ce nu spune, sau umorul ei. Și din propia sa perspectivă aparte, folosește adesea această noțiune, pentru că e belgian, e aparte și se folosește de senzația pe care alții o au despre el, aceea de fi diferit, unii ar putea spune excentric, pentru că atunci când spun asta, de fapt îl subestimează”.

 
Filmul „Crima din Orient Express“/„Murder on the Orient Express“ (2017) este difuzat la Pro Cinema vineri seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la 01:15.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies