marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cesar 2013: ce vedete au stralucit inainte de Gala Oscarurilor. Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu

Cu doua zile inainte de cea mai frumoasa noapte a starurilor de la Hollywood, in care va avea loc Gala Premiilor Oscar,  vedetele s-au reunit pe covorul rosu in Paris pentru decernarea Premiilor Cesar 2013, echivalentul Oscarurilor in Franta.

Cesar 2013: ce vedete au stralucit inainte de Gala Oscarurilor. Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu

 

Ultimele premii importante inainte de Oscar s-au decernat  aseara la Paris. Gala Premiilor Cesar si-a desemnat castigatorii, iar Amour a triumfat la toate categoriile importante, filmul lui Michael Haneke castigat 5 trofeee, inclusiv pentru cel mai bun film al anului.
 

Insa, Premiile Cesar au fost un nou prilej pentru ca vedetele sa isi expuna cele mai frumoase rochii pe covorul rosu. Marion Cotillard si Berenice Bejo - actrita din The Artist, au oferit o lectie de eleganta pe covorul rosu. Doamnele au infruntat cu stoicism  zapada din Paris si au stralucit in niste rochii spectaculoase.

 

Berenice Bejo                                                            Marion Cotillard

 

 

La gala si-a facut aparitia si frumoasa Olga Kurylenko, dar si Charlotte Gainsbourg, muza regizorului danez Lars von Trier si protagonista noului sau film, thriller-ul erotic Nymphomaniac. La 41 de ani, actrita arata impecabil si si-a aratat picioarele lungi intr-o rochie scurta.

 

Charlotte Gainsbourg

 

Cea de-a 38-a editie a premiilor Cesar a avut loc pe 22 februarie, la teatrul Chatelet din Paris.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies