marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum isi arata talentele de stripper in primul trailer pentru Magic Mike, noul film al lui Steven Soderbergh. De ce se vor uita toate femeile la el

Unii dintre cei mai doriti actori ai momentului renunta la haine (nu de tot) in noul film regizat de Steven Soderberg, Magic Mike, care ii va purta pe spectatori in lumea stripper-ilor. Channing Tatum, fost stripper,  arata talentele unei meserii pe care nu multi ar avea curaj sa o incerce in noul trailer.

Channing Tatum isi arata talentele de stripper in primul trailer pentru Magic Mike, noul film al lui Steven Soderbergh. De ce se vor uita toate femeile la el

Channing Tatum, Alex Pettyfer si Matthew McConaughey sunt actorii care se vor transforma in stripper in comedia Magic Mike, cu care Sodebergh vrea sa ii cucereasca pe fanii sai.

 

Daca Tatum este un fost stripper profesionist, asta fiind meseria sa inainte de a se apuca de actorie, ceillalti doi actori au trebuit sa invete de la zero cum sa se dezbrace lasciv in fata doamnelor si a camerelor.

 

Filmul Magic Mike se bazeaza pe pe experientele avute de actorul Channing Tatum ca stripper la 19 ani si va spune povestea unui tanar care se aventureaza in lumea fierbinte a striptease-ului masculin. 



 


"Este un film amuzant cu personaje foarte ciudate in unele momente" a explicat Channing Tatum in timp ce Matt Bomer l-a comparat cu Saturday Night Fever si Boogie Nights. Pelicula care se va lansa in iunie nu are insa scene de nuditate frontala.


Matthew McConaughey va interpreta rolul lui  Dallas, patronul clubului Xquisite - unde tanarul The Kid (Alex Pettyfer) ajutat de mentorul sau Channing Tatum ( Magic Mike ) incearca sa supravietuiasca. Seducatoarea Olivia Munn va juca rolul unei femei fatale care il va atrage pe tanarul Alex Pettyfer intr-o lume a petrecerilor si orgiilor sexuale.  Actorul din True Blood, Manganiello, va interpreta rolul lui Big Dick Richi.

"A fost o perioada dezlantuita din viata mea si sunt incantat ca pornesc la munca pentru acest proiect!" a declarat Channing Tatum in urma cu ceva vreme.

 

Channing Tatum si Alex Pettyfer

 

Cunoscut pentru filme ca Battle in Seattle (2007),  A Guide to Recognizing Your Saints, Stop-Loss (2008), Fighting (2009), Public Enemies (2009), G.I.: The Rise of Cobra (2009) sau Step Up( 2009), actorul american Channing Tatum (32 de ani) a avut o adolescenta rebela si zbuciumata. Tatum a fost stripper si fotomodel inainte de a ajunge un talentat actor expert in arte martiale si dans.

 

Magic Mike  se va lansa pe 29 iunie in cinematografele din SUA.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies