marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum, numit de People cel mai sexy barbat in viata: "Isi bat joc de mine"

Revista People a acordat  in acest an titlul de cel mai sexy barbat in viata actorului Channing Tatum dupa ce in 2011 onoarea i-a revenit lui Bradley Cooper.

Channing Tatum, numit de People cel mai sexy barbat in viata: Isi bat joc de mine

 

GALERIE FOTO Topul cu cei mai sexy barbati din lume in 2012 facut de People

 

In topul din 2012 People i-a mai inclus pe actorii Chris Hemsworth, Denzel Washington, Matt Bomer,  Ben Affleck si Richard Gere. Desi a aparut aproape gol si a impresionat publicul cu fizicul sau in cateva scene din filmul "Magic Mike", lansat in acest an, actorul Channing Tatum, in varsta de 32 de ani, a dovedit in interviul acordat revistei People ca este si un barbat modest.


"Primul meu gand a fost acesta: «isi bat joc de mine»", a declarat Tatum, care s-a casatorit cu actrita Jenna Dewan-Tatum in anul 2009. "Cand mi-au telefonat, eram cu Jenna in baie, sa facem o baie cainilor nostri care se murdarisera. De atunci, ea rade de mine si acum, cand vorbeste cu mine, imi spune «cel mai sexy barbat in viata»", a adaugat actorul american. Sotia actorului  a spus ca acesta merita titlul primit: "Lumea il stie drept un tip amuzant si sexy, dar putini cunosc si latura lui sentimentala, este foarte spiritual, generos si sufletist". Tatum  a mai declarat ca se simte pregatit pentru a deveni tata: "Eu sunt gata, cred ca si ea este pregatita, poate facem 3 copii, insa cred ca cel mai bine este sa avem unul singur, dar sa fie sanatos si implinit. Pentru barbati este simplu sa spui <<vreau 15 copii>>. Dar cred ca Jenna mi-ar spune <<cauta-ti alta nevasta", a glumit actorul in interviul acordat revistei People.


Channing Tatum, nascut pe 26 aprilie 1980, este un actor, dansator si fost model american. In tinerete el a lucrat ca stripper intr-un club de noapte, inainte de a deveni model si apoi actor profesionist. S-a remarcat in filme cu succes de casa precum "Dansul dragostei/ Step Up" (2006), "G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei/ G.I. Joe: The Rise of Cobra" (2009), "Dragul meu John/ Dear John" (2010), "Juramantul/ The Vow" (2012), "21 Jump Street - O adresa de pomina" (2012) si "Mike meseriasu'/ Magic Mike" (2012), un film inspirat din activitatea lui de stripper.

 

Citeste aici: Channing Tatum: un stripper, devenit cel mai mare star de cinema din 2012. Povestea noului sex simbol al Hollywood-ului

 

Revista People acorda acest titlu in fiecare an, in luna noiembrie. Primul castigator a fost actorul australian Mel Gibson, in anul 1985. In 2011, titlul de cel mai sexy barbat in viata i-a revenit actorului american Bradley Cooper.


Printre castigatorii acestui titlu in anii precedenti se numara Johnny Depp (2009 si 2003), Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) si Brad Pitt (2000 si 1995).


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies