marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum se dezbraca in filmul cu stripperi al lui Steven Soderbergh! VIDEO

Devenit celebru cu rolul din Step Up, Channing Tatum, se va dezbraca pentru Steven Soderbergh in filmul cu stripperi Magic Mike.

Channing Tatum se dezbraca in filmul cu stripperi al lui Steven Soderbergh! VIDEO

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!


 

Trecutul de stripper al lui Channing Tatum nu mai este de mult un secret. Actorul si-a dorit sa faca un film despre experienta sa ca stripper inainte sa ajunga model iar mai apoi actor.


Planurile sale au ajuns la urechile lui Steven Soderbergh cel care a semnat regia de la Ocean's Eleven si Erin Brockovich.

"Cand Channing mi-a vorbit despre asta, am crezut ca e una din cele mai bune idei din ultima perioada pentru un film. Am spus imediat ca vreau sa ma apuc de proiect. Este sexy, amuzant si socant" a declarat regizorul.


"A fost o perioada dezlantuita din viata mea si sunt incantat ca pornesc la munca pentru acest proiect cu Steven!" a declarat actorul. Ramane de vazut ce "bunaciuni" vor mai aparea in film alaturi de Channing Tatum.


Vezi aici imagini cu show-urile oferite de Channing Tatum!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies