marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen a devenit bunic: "Este fabulos!". Cum arata Cassandra, fiica lui cea mare

Dupa succesul pe care l-a inregistrat pe plan profesional, Charlie Sheen a primit o veste extraordinara si din partea familiei sale. 

Charlie Sheen a devenit bunic: Este fabulos! . Cum arata Cassandra, fiica lui cea mare

 

Cassandra Estevez (28 de ani), fiica lui cea mare, a dat nastere primului sau copil, Luna, astfel ca Charlie Sheen a devenit bunic.

 

 

Starul din Anger Management, care are cinci copii, s-a declarat mai mult decat incantat de aceasta veste, marturisind ca: "Cu siguranta este cea mai extraordinara zi!". 

 

 

 

Chiar daca de-abia a fost nascuta, micuta Luna se poate mandri cu doi unchi foarte tineri, Bob si Max, gemenii de patru ani pe care Charlie Sheen i-a facut cu fosta sotie, Brooke Mueller. Pe Cassandra, Charlie a avut-o din prima casatorie, cu Paul Speert, in timp ce Sam (opt ani) si Lola (sapte ani) au fost rodul dragostei cu cea de-a doua sotie, Denise Richards.

 

 

In luna ianuarie, atunci cand a confirmat sarcina fiicei sale la The Late Show with David Letterman, Charlie Sheen a declarat ca este incantat de aceasta veste, dar in acelasi timp este un pic speriat de ideea de a deveni bunic: "Eu, bunic! Nu stiu ce sa zic. Este ca si cum lumea s-ar rupe in doua", a glumit, adaugand: "Este fabulos. Nu este doar un titlu pe care vreau sa-l adopt!".

 

 

 

Chiar si Denise Richards a anuntat minuntata veste pe contul de twitter: "Cred ca multi dintre voi ati auzit.. Charlie Sheen va fi bunic, da BUNIC!", a fost mesajul postat de aceasta.

 

 

Dupa plecarea cu scandal din echipa serialului Two and a Half Men, Charlie Sheen si-a creat propriul serial, Anger Management care se dovedeste a fi unul de succes, dovada si prelungirea acestuia cu inca 90 de episoade dupa incheierea primlor 10, la sfarsitul anului trecut.

 

 

In plus, Charlie Sheen a aparut si in Scary Movie 5, iar in toamna acestui an actorul va putea fi vazut si in Machete Kills, alaturi de Sofia Vergara si Mel Gibson.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies