marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata femeile din noul serial al lui Charlie Sheen. Actorul crede ca Two and a Half Men ar trebui sa se termine in 2012

Charlie Sheen uimeste din nou: actorul ii canta prohodul serialului Two and a Half Men desi acesta continua sa fie cel mai urmarit serial de comedie la ora actuala in SUA.  Charlie Sheen  crede ca show-ul din care a fost dat afara in 2011 ar trebui incheiat in acest an.

Cum arata femeile din noul serial al lui Charlie Sheen. Actorul crede ca Two and a Half Men ar trebui sa se termine in 2012

Actorul de 46 de ani si-a promovat in ultimele zile noul serial la care lucreaza "Anger Management" si le-a martusit celor de la Hollywood Reporter ca oamenii continua sa ramana fideli serialului  Two and a Half Men doar pentru ca nu au la ce altceva sa se uite.


"Cred ca ar trebui sa-i spuna stop serialului in acest an. Oamenii continua sa-l vada pentru ca inca nu au o varianta mai buna. Nu vreau sa-i atac pe oamenii din spatele serialului. Cei care nu au nicio idee despre ce se intampla sa ramana asa. Am fost ani buni o marioneta pentru rating acolo. Insa nu-mi mai pasa. Am depasit momentul. Ce fac ei acolo nu mai este treaba mea" a declarat actorul.


"Jos palaria pentru Ashton Kutcher. El alaturi de Jon Cryer si Angus T. Jones merita ceva mai bun, insa nu lucreaza cu cei mai buni scenaristi. Si asta pentru ca Chuck Lorre produce prea multe showuri acum" a mai declarat Charlie Sheen care a parasit in martie anul trecut show-ul dupa un scandal monstru in care i-a atacat si criticat dur pe cei de la Warner Bros si pe creatorul serialului Chuck Lorre.


Aceasta se ocupa si de scenariile de la serialele "The Big Bang Theory" si "Mike & Molly". Fanii Two and a Half Men asteapta inca sa auda daca Ashton Kutcher  al carui contract cu CBS se apropie de sfarsit va mai semna pentru inca un sezon. Ramane de vazut daca acesta se va intelege la bani cu producatorii.

"Anger Management nu va dezamagi. Va fi ca o racheta care o taie spre luna" a povestit actorul despre noul sau proiect.


Postul de televiziune FX a comandat deja 10 episoade. Ironic sau nu Charlie Sheen aproape ca se va juca pe sine si in noul serial. Sheen va juca rolul lui Charlie un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatru. Serialul va intra pe micile ecrane incepand din vara lui 2012.

Zilele trecute, deadline.com a scris ca actrita de 39 de ani Selma Blair (“Cruel Intentions”, “Hellboy”) concureaza alaturi de Elaine Hendrix pentru a juca rolul lui Kate, terapeutul lui Charlie Sheen, in timp ce Shawnee Smith si Kate Reinders se bat pentru rolul fostei neveste a lui Charlie care va avea in serial si o fata de 13 ani.

Selma Blair si  Elaine Hendrix


Kate Reinders si Shawnee Smith


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies