marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen revine in forta, la un an de cand a fost dat afara din Two and a Half Men. Cum arata starul in primele imagini de la filmarile pentru Anger Management

Charlie Sheen se pregateste sa isi faca intoarcerea pe micile ecrane in forta si este in forma la filmarile noului lui serial. Zilele trecute au aparut primele imagini de la filmarile show-ului Anger Management, cu care actorul de 46 de ani sper sa dea o noua lovitura.

Charlie Sheen revine in forta, la un an de cand a fost dat afara din Two and a Half Men. Cum arata starul in primele imagini de la filmarile pentru Anger Management

Fostul star din Two and a Half Men pare entuziasmat si dornic sa ii impresioneze pe fani cu noul sau proiect. Zilele trecute, colegii sai de filmari, Tony Todd si Aldo Gonzalez au publicat pe conturile lor de Twitter poze de la filmarile serialului Anger Management.

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme


 

"Foarte tare prima zi de filmari. Multumesc Charlie Sheen ca ai facut sa fie atat de misto ziua asta' a spus Todd in mesajul sau.

 

O sursa apropiata lui Charlie Sheen a declarat pentru Daily Mail: "Charlie a spus ca nu s-a distrat niciodata atat de bine la filmarilor celuilalt show cum o face acum. Este foarte fericit ca s-a intors pe platoul de filmare".

Desi a trecut printr-un an foarte greu, in care a s-a luptat cu depedendenta de droguri si alcool, actorul arata mult mai bine, iar fanii au ramas surprinsi sa vada ca acesta arata ca in zilele lui bune din Two and a Half Men,

"Anger Management nu va dezamagi. Va fi ca o racheta care o taie spre luna" a povestit actorul despre noul sau proiect.



Postul de televiziune FX a comandat deja 10 episoade. Ironic sau nu Charlie Sheen aproape ca se va juca pe sine si in noul serial. Sheen va juca rolul lui Charlie un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatru. Serialul va intra pe micile ecrane incepand din vara lui 2012.

Selma Blair, 39 de ani ( Cruel Intentions, Legally Blonde, The Sweetest Thing, Hellboy, The Fog, Purple Violets) va fi terapeutul lui Charlie Sheen si femeia de care acesta este indragostit, in timp ce Shawnee Smith, 41 de ani, cunoscuta pentru franciza Saw va fi fosta nevasta a lui Charlie Sheen.


Personajul jucat de Blair se va numi Kate, un terapeut ce-l ajuta pe Charlie sa-si controleze nervii si cu care acesta are o aventura. Jennifer ( Shawnee Smith) este fosta nevasta cu care Charlie are o fiica adolescenta. Cei doi au divortat dupa ani in care Charlie, logic, o insela. Actrita Daniela Bobadilla va fi fiica obsesiv compulsiva de 13 ani a lui Charlie.


Dupa scandalul de proportii pe care l-a avut cu producatorii serialului Doi barbati si jumatate, in urma caruia a fost dat afara si inlocuit cu Ashton Kutcher, Sheen a repetat in nenumarate randuri ca "infrangerea nu este o optiune".


Asa ca actorul a reusit sa ii convinga pe producatorii de la Debmar-Mercury sa ii ofere o sansa, ba chiar un nou serial cu el in rol principal. Mai mult Sheen a reusit un lucru inedit in ceea ce priveste compensatia financiara: acesta va primi pe langa salariu, si un numar de procente din incasarile pe care serialul le va aduce. Charlie Sheen ar trebui sa obtina 20% din profit, unul din cele mai mari procente pe care a reusit un actor sa il negocieze cu casa de productie. Actorul a spus deja ca prefera un salariu mai mic, dar un procent mai mare din incasarile posibile.


Aranjamentul pare unul menit sa ii aduca milioane de dolari actorului, scrie Hollywood Reporter, insa daca serialul nu va avea succesul asteptat, ar inseamna un esec major pentru veniturile lui Sheen.


 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies