marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen ar putea juca in serialul Anger Management

Mai tineti minte filmul Anger Management din 2003 cu Jack Nicholson si Adam Sandler? Se pare ca acesta va fi transformat in serial iar Charlie Sheen are sanse mari sa revina cu el la TV.

Charlie Sheen ar putea juca in serialul Anger Management

articole relationate

Cei de la Hollywood Reporter scriu ca producatorul Joe Roth il vrea pe Charlie Sheen pentru rolul jucat de Jack Nicholson in Anger Management din 2003. Pentru moment sunt in negocieri.
 

Cel mai bine platit actor din seriale TV din lume in 2010, Charlie ar urma sa joace rolul unui terapeut pentru oamenii trimisi la pamant de sistemul juridic american si care se lupta cu propriile probleme de stapanire a nervilor.
 

Serialul va ajunge la TV  din 2012. Pana atunci Charlie Sheen va fi din nou la TV din toamna, insa nu in mod regulat, ci doar ca invitat al show-ului The Comedy Central Roast.


Prima aparitie va fi pe 19 septembrie deloc intamplator, in aceeasi seara in care Ashton Kutcher isi face debutul ca noua vedeta a sitcomului "Doi barbati si jumatate", show-ul din care Sheen a fost data afara in martie in acest an.


In The Comedy Central Roast, Sheen va fi batjocorit de cei mai nemilosi comici din SUA. Nimic nou sub soare pentru baiatul rau de la Hollywood.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies