marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen cere 320 de milioane de dolari despagubiri

Charlie Sheen nu se da batut si de data aceasta incearca sa foloseasca presa pentru a-si reabilita imaginea serios patata in urma scandalurilor presarate cu droguri, alcool si prostituate.

Charlie Sheen cere 320 de milioane de dolari despagubiri

articole relationate

Charlie Sheen

Charlie Sheen

Dupa ce a fost concediat pentru ca si-a injurat seful, numindu-l "un sarlatan prostanac", actorul declara sus si tare ca el este cel discriminat. Mai mult, vrea daune materiale de cateva sute de milioane de dolari.

Coplesit de noile declaratii incendiare, reprezentantul starului, care a fost alaturi de el in ultimii 7 ani, a demisionat.

Dupa ce a aratat un test antidrog negativ, in direct, la un post de televiziune, starul a adaugat ca a avut nevoie de numai patru ore ca sa se vindece de depedenta de alcool si droguri. Charlie Sheen nu s-a oprit insa aici, ci a continuat cu o tirada de acuze impotriva sefilor sai de la televiziunea CBS.

Actorul vrea 320 de milioane de dolari despagubire de la ei, deoarece au anulat productia serialului "Doi barbati si jumatate", si, spune el, i-au provocat astfel "suferinte psihice".

Charlie Sheen a mai spus ca va reveni pe micile ecrane doar daca va primi trei milioane de dolari pe episod. O suma considerabila, tinand cont ca la 1,8 milioane de dolari pentru un episod, cat a luat pana acum, este deja cel mai bine platit actor de televiziune din America.

Vezi aici VIDEO!



Modifică setările cookies