marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen, detronat de Ashton Kutcher. Ce seriale au facut cei mai multi bani anul trecut in SUA

America nu duce lipsa de seriale sau show-uri de talent, iar publicul pare sa fie dornic sa vada cat mai multe productii de aceste gen. Nu sunt de mirare  cifrele ametitoare care se invart pentru a obtine publicitate si a face profit. In 2011, cele mai tari seriale au strans sume colosale, intr-un timp record.

Charlie Sheen, detronat de Ashton Kutcher. Ce seriale au facut cei mai multi bani anul trecut in SUA

GALERIE FOTO Cele mai profitabile seriale din 2011

 

Cele mai populare seriale ale momentului au reusit sa devina o adevarata masinari de facut bani. Show-uri ca Glee, Neveste disperate sau The Big Bang Theory au resuti sa adune sume de peste 2 milioane de dolar in jumate de ora prin publicitate.

 

Topul realizat de revista Forbes a inclus si un serial care acum este anulat, Mad Love, dar si veteranul Grey's Anatomy care inca mai atrage fani, dupa 7 ani.

 

Insa surpriza de proportii este serialul Two and a Half Men. Noul sezon a fost mai profitabil decat cele cu Charlie Sheen. Ashton Kutcher nu este pe gustul multor fani, dar banii continua sa vina. Serialul de comedie a reusit sa faca un profit de 3 milioane de dolari pe episod. Nu numai ca Ashton Kutcher l-a detronat pe Charlie Sheen, dar serialul sau a scos cei mai multi bani anul trecut. Pe vremea lui Charlie Sheen, episoadele ajungea la un profit de 2 milioane de dolari per episod.

 

Kutcher n-a fost bine primit de public, iar fanii sustin si acum ca el va ingropa serialul. Totusi, actorul a semnat un nou contract pentru al 10-lea sezon. Sheen a spus in public saptamanile trecute ca serialul e slab, la fel si interpretarea lui Kutcher. Fosta vedeta care s-a imbogatit dar i-a imbogatit si pe producatori pare sa nu mai aiba aceeasi putere ca inainte, iar mai tanarul sau coleg profita din plin de ceea ce Sheen a lasat in spate in cei 8 ani in care a jucat in serial.
 

 

In top, Forbes a inclus si show-uri de tv ca Dancing with Star sau The X-Factor. La momentul actual, cel mai profitabil show din America este chiar American Idol, care face 6 milioane de dolari pe jumatate de ora.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies