marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen: Doi Barbati si Jumatate este un serial blestemat. Cum a reactionat actorul dupa ce serialul a fost numit o mizerie 

Charlie Sheen a reactionat dupa scandalul creat de fostul sau coleg din serialul Two and a Half Men -  Angus T. Jones (Jake Harper) care a numit show-ul o mizerie si i-a rugat pe telespectatori sa nu se mai uite la el.

Charlie Sheen: Doi Barbati si Jumatate este un serial blestemat. Cum a reactionat actorul dupa ce serialul a fost numit o mizerie


GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI ANGUS T. JONES!


"Izbucnirea lui Angus ma face sa cred ca acest serial este blestemat" a declarat Charlie Sheen pentru revista People. Charlie Sheen a comparat actorii din serial cu membrii sectei Heaven's Gate ai carui 39 de membri s-au sinucis in 1997 pentru a intra in contact cu extraterestrii.

In varsta de 47 de ani, Charlie Sheen a fost dat afara din Two and a Half Men in martie 2011 in urma unui scandal cu sotia sa Brooke Mueller si a declaratiilor injurioase pe care actorul le-a facut la adresa lui Chuck Lorre, creatorul sitcom-ului.

In urma cu un sezon Ashton Kutcher a fost adus de producatori pentru a inlocui plecarea lui Sheen. Interpretul lui Jake Harper, adolescentul de 19 ani, Angus T. Jones a uimit ieri pe toata lumea cu un atac neasteptat la adresa serialului intr-un clip postat pe un site religios. Conform Hollywood Reporter, Angus T. Jones nu va aparea in urmatoarele 2 episode care se filmeaza si care sunt programate sa fie difuzate in perioada sarbatorilor.


"Va rog sa nu va mai uitati la acest serial care va umple capul cu mizerii. Oamenii il numesc entertainment. Verificati care sunt efectele televiziunii asupra creierului si va asigur ca veti lua o decizie in legatura cu ce vedeti la televizor" a declarat actorul care si-a cerut scuze intre timp. Warner Bros. a refuzat sa comenteze acest incident.

 

"Respect enorm toata echipa serialului alaturi de care am lucrat in toti acesti ani si care mi-a devenit ca o familie" a declarat ieri Angus T. Jones intr-un comunicat de presa.

 

De doua ori nominalizat la Globurile de Aur, Two and a Half Men a ajuns la sezonul 10, insa audientele au scazut considerabil in ultimii ani. Two and a Half Men era la un moment dat cel mai urmarit serial de comedie din SUA.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies