marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen, dupa gratii pentru ca si-a agresat sotia

Actorul a acceptat sa pledeze vinovat in procesul intentant de sotia lui pe care a agresat-o de Craciun, in 2009. Potrivit unor surse citate de The Telegraph, asta ii aduce lui Charlie Sheen 30 de zile de inchisoare.

Charlie Sheen, dupa gratii pentru ca si-a agresat sotia

Pledand vinovat pentru acuzatia de ofensa mai degraba decat pentru acuzatiile mult mai grave de agresiune fizica si amenintare cu moartea, Charlie Sheen nu va sta mai mult de o luna dupa gratii.

Actorul american, in varsta de 44 de ani, a petrecut mare parte din ziua de Craciun in inchisoarea din Aspen, fiind incarcerat de politia americana, dupa ce, sotia sa, Brooke Mueller a sustinut ca a amenintat-o cu un cutit, in timpul unei altercatii petrecute in resedinta de vacanta din Aspen a cuplului.

Charlie Sheen a negat ulterior aceste informatii si a pledat nevinovat in fata unui tribunal american. In urma acestui incident, cei doi s-au despartit. Mueller a incercat sa renunte la acuzatii, dar procurorii nu au acceptat si au continuat sa ancheteze cazul.

Ulterior, Sheen a fost internat la o clinica de dezintoxicare, pentru a-si tratata dependenta de cocaina.

In urma intelegerii cu procuratura din statul Colorado, actorul isi va ispasi pedeapsa de 30 de zile de arest incepand de luni, 7 iunie. El poate scapa insa cu doar jumatate din sentinta, daca va dovedi buna purtare.

Avocatii sai au obtinut o condamnare mai scurta decat cea pe care ar fi putut sa o primeasca, astfel incat Charlie Sheen sa poata aparea in august, in noua serie din „Doi barbati si jumatate/Two and Half Man”. Sheen este in acest moment cel mai bine platit actor de televiziune din Statele Unite.

Sheen si sotia sa de 32 de ani au impreuna doi gemeni Bob si Max si s-au casatorit in 2008.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies