marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen i-a socat din nou pe cei de la Warner Bros. Pozele care l-au bagat pe actor intr-un nou scandal

Charlie Sheen i-a socat pe granzii studiourilor Warner Bros pentru ca a folosit imagini cu el din serialul "Two and A Half Men" pentru a-si promova noul show "Anger Management".

Charlie Sheen i-a socat din nou pe cei de la Warner Bros. Pozele care l-au bagat pe actor intr-un nou scandal

Actorul de 46 de ani continua sa-i scoata din sarite pe producatorii de la Warner Bros si la un an dupa ce a fost dat afara din cel mai vizionat serial de comedie din Statele Unite.


Noul motiv de scandal? Echipa de la postul TV FX si studioul de productie Debmar-Mercury care se ocupa de noul serial al lui Charlie au folosit imagini cu el din vremea in care rupea audientele in "Two And a Half Men", printre acestea si una cu el pe o motocicleta Harley Davidson folosita pentru sitcomul creat de Chuck Lorre. Canalul TV FX a fost somat sa intrerupa imediat promovarea show-ului "Anger Management" cu imaginile respective.


"Daca Warner Bros si-ar folosi timpul si energia concentrandu-se mai mult pe serialul lor, poate ca acesta nu ar fi ajuns de tot rahatul" a fost reactia lui Charlie Sheen, citat de dailymail.co.uk.



Noul serial al lui Charlie Sheen, ce va fi lansat la un an dupa ce a fost dat afara cu scandal din "Doi barbati si jumatate" va fi difuzat de canalul FX care a cerut deja 10 episoade din show. Charlie Sheen il interpreteaza pe Charlie - un fost jucator de baseball, divortat si cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge un terapist cam neortodox.


Selma Blair, 39 de ani ( Cruel Intentions, Legally Blonde, The Sweetest Thing, Hellboy, The Fog, Purple Violets) va fi terapeutul lui Charlie Sheen si femeia de care acesta este indragostit, in timp ce Shawnee Smith, 41 de ani, cunoscuta pentru franciza Saw va fi fosta nevasta a lui Charlie Sheen.


Personajul jucat de Blair se va numi Kate, un terapeut ce-l ajuta pe Charlie sa-si controleze nervii si cu care acesta are o aventura. Jennifer ( Shawnee Smith) este fosta nevasta cu care Charlie are o fiica adolescenta. Cei doi au divortat dupa ani in care Charlie, logic, o insela. Actrita Daniela Bobadilla va fi fiica obsesiv compulsiva de 13 ani a lui Charlie.



Productia serialului va incepe in martie iar seria va ajune in iunie pe micile ecrane.


"Cred ca ar trebui sa-i spuna stop serialului in acest an. Oamenii continua sa-l vada pentru ca inca nu au o varianta mai buna. Nu vreau sa-i atac pe oamenii din spatele serialului. Cei care nu au nicio idee despre ce se intampla sa ramana asa. Am fost ani buni o marioneta pentru rating acolo. Insa nu-mi mai pasa. Am depasit momentul. Ce fac ei acolo nu mai este treaba mea" a declarat Sheen in urma cu cateva saptamani.


"Jos palaria pentru Ashton Kutcher. El alaturi de Jon Cryer si Angus T. Jones merita ceva mai bun, insa nu lucreaza cu cei mai buni scenaristi. Si asta pentru ca Chuck Lorre produce prea multe showuri acum" a mai declarat  care a parasit in martie anul trecut show-ul dupa un scandal monstru in care i-a atacat si criticat dur pe cei de la Warner Bros si pe creatorul serialului Chuck Lorre.

Sursa foto: Getty/ Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies