marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen isi construieste propriul teren de baseball

Charlie Sheen, actorul din filmul “Broker falit, caut partenera cu stare!” vrea sa isi construiasca propriul sau teren de baseball.
Charlie Sheen isi construieste propriul teren de baseball
Castigatorul unui Glob de Aur si de patru ori nominalizat la Emmy, Sheen isi doreste cu disperare sa le insufle pasiunea pentru sport si gemenilor sai, Bob si Max, in varsta de sase luni. Ca un adevarat star de la Hollywood, Sheen nu se multumeste doar sa-i inscrie pe cei mici intr-o echipa de baseball, ci s-a gandit sa le construiasca acestora un teren de baseball an toata regula, in curtea din spatele casei.

Dupa ce a vizitat terenul de baseball pe care Jerry Seinfeld l-a construit pe proprietatea sa din New York, Charlie Sheen nu a mai stat pe ganduri si a demarat deja proiectul de constructie a propriului sau stadion.

Pentru aceasta, Charlie Sheen se afla acum in cautarea unei proprietati mai spatioase. “Are mai multi agenti imobiliari mobilizati, care colinda dealurile din Malibu in cautarea unei proprietati suficient de mari pentru a-si construi un teren de baseball. Si-a scos deja la vanzare casa in care locuieste si le-a marturisit prietenilor ca intentioneaza sa construiasca un teren cu tribune spatioase si un snack bar”, a declarat un apropiat al lui Charlie Sheen.

Telespectatorii il vor putea vedea pe Charlie Sheen, alaturi de fosta sa sotie, Denise Richards in filmul "Broker falit, caut partenera cu stare!".



Modifică setările cookies