marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen revine in forta: serialul Anger Management continua cu inca 90 de episoade. Martin Sheen va aparea alaturi de fiul sau in noile sezoane

Fanii lui Charlie Sheen se pot declara fericiti. Serialul Anger Management revine in forta, cu inca 90 de episoade dupa succesul obtinut de primele zece.

Charlie Sheen revine in forta: serialul Anger Management continua cu inca 90 de episoade. Martin Sheen va aparea alaturi de fiul sau in noile sezoane

Desi au existat speculatii legate de prelungirea contractului pentru proiectul lui Charlie Sheen, din cauza ratingului oscilant pe care l-au obtinut primele zece episoade, oficialii de la FX au anuntat ca Anger Management va continua pentru inca cel putin 90 de episoade.


"Suntem multumiti de rezultatele realizate, vom mai face anumite imbunatatiri si totul va continua. Bruce Helford a creat un sitcom care functioneaza extraordinar. Charlie Sheen si restul echipei au facut o treaba extraordinara. Sunt sigur ca producatorii vor fi capabili sa creeze o poveste extraordinara", a declarat Chuck Saftler, presedintele executiv de la FX.

 


Odata cu reinoirea contractului, Martin Sheen, tatal lui Charlie Sheen, va avea rol complet in serial. Filmarile pentru cel de-al doilea sezon vor incepe pe 24 septembrie, urmand ca in urmatorii doi ani sa apara cate 45 de episoade.


Anger Management a debutat pe 28 iunie, primele doua episoade difuzate in aceea seara stabilind un nou record in televiziunea americana. Difuzat la 9 seara, serialul a reusit sa aduca 5.47 de milioane de spectatori, dintre care 2.5 au fost in segmentul de varsta 18-49. Astfel, Anger Management a devenit dupa Two and a Half Men serialul de comedie cu cel mai bun debut din istoria televiziunii in America.


In noul sau proiect, Sheen joaca rolul lui Charlie, un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatrul.


Distributia de la Anger Management le mai cuprinde pe Brett Butler, Selma Blair, Shawnee Smith, Daniela Bobadilla si Noureen DeWulf.
 


Unul dintre motivele pentru care Anger Management a avut un succes incredibil a fost legat de prezenta feminina si plina de sex-appeal a lui Noureen DeWulf (28 de ani), cea care a jucat rolul lui Lacey, una dintre membrele din grupul de terapie care si-a impuscat prietenul deoarece l-a prins inseland-o.


Nascuta in New York, Noureen si-a inceput cariera in cinematografie acum sapte ani, cu un rol din West Bank Story. Au urmat rolurile din Ocean's Thirteen (2007), Killer Pad (2008) si Breakaway (2011), insa cele mai mare succese le-a avut cu serialele Hawthorne, Outsourced si Anger Management.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies