marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen sare cu masina intr-o prapastie. Cum ar putea arata primul episod din noul sezon Two and a half men

Saptamana a inceput in forta pentru actorul de 45 de ani: s-a despartit de ultima prietena - "zeita"  Natalie Kenly, este in discutie cu cei de la Lionsgate pentru a aparea intr-un nou serial si  este pe cale sa afle cum va fi scos din Doi barbati si jumatate.

Charlie Sheen sare cu masina intr-o prapastie. Cum ar putea arata primul episod din noul sezon Two and a half men

articole relationate

Pe 9 august incep filmarile pentru sezonul 9 din serialul Doi barbati si jumatate. S-a scris deja ca este foarte probabil ca personajul interpretat de Charlie Sheen ( dat afara din serial) - Charlie Harper- sa fie "ucis" de creatorii serialului.


Cei de la TMZ anunta ca in debutul primul episod din noul sezon Alan (Jon Cryer) si Jake (Angus T Jones) afla ca Charlie Harper a murit. Scenariile sunt multe iar o varianta este cea in care  burlacul afemeiat va sari cu masina intr-o prapastie. 


La fel de asteptata este si aparitia lui Ashton Kutcher: unele surse il anunta drept fiul pe care Charlie Harper nu l-a cunoscut niciodata, in timp ce altele precizeaza ca personajul interpretat de sotul lui Demi Moore va cumpara casa lui Charlie Harper dupa moartea acestuia.

 

Nu e singura veste importanta pentru Charlie Sheen. Concediat in februarie din distributia serialului "Doi barbati si jumatate", va reveni in televiziune, intr-un show creat "cu el si pentru el", urmand sa semneze un contract in acest sens saptamana aceasta.

"Este un show creat cu el si pentru el. Contractul ar trebui sa fie semnat pana maine (marti, n.r.), dar cu avocatii nu se stie niciodata. Nu mai tarziu de vineri", a spus o sursa apropiata negocierilor care se poarta in acest sens, pentru New York Daily News.


Nu se stie inca ce retea de televiziune va fi asociata proiectului sau in ce consta acesta, dar se pare ca va intra imediat in productie, fara filmarea unui episod-pilot, potrivit contactmusic.com.


Charlie Sheen a solicitat 100 de milioane de dolari din partea studiourilor Warner, pe care le acuza de ruperea abuziva a contractului, dupa concedierea sa din serialul "Doi barbati si jumatate/ Two and a half men" din luna februarie, care s-a produs dupa o serie de scandaluri in viata personala, dar si injurii proferate in public de Sheen la adresa producatorului serialului, Chuck Lorre. Litigiul dintre Charlie Sheen si grupul Warner va face obiectul unui arbitraj.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies