marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen sare in ajutorul prietenului sau. Ce oferta i-a facut lui Angus T. Jones dupa declaratiile facute despre serialul Two and a Half Men

Dupa scandalul izbucnit din cauza declaratiilor facute de Angus T. Jones despre serialul Two and a Half Men, Charlie Sheen creeaza si mai multa valva in jurul acestui subiect.

Charlie Sheen sare in ajutorul prietenului sau. Ce oferta i-a facut lui Angus T. Jones dupa declaratiile facute despre serialul Two and a Half Men

 

Fostul star al serialului celor de la CBS a marturisit ca este gata sa-l ajute pe ”nepotul sau” daca acesta hotaraste sa paraseasca echipa de la Two and a Half Men. ”Fostul meu nepot este binevenit in proiectul meu, Anger Management”, a declarat Charlie Sheen care a fost dat afara din sitcomul care a ajuns la al zecelea sezon in martie 2011 in urma unui scandal cu sotia sa, Brooke Mueller si a declaratiilor injurioase pe care actorul le-a facut la adresa lui Chuck Lorre, creatorul serialului.

 

Aceasta oferta apare dupa ce intr-un video religios, Angus T.Jones a facut o declaratie neasteptata, rugandu-i pe fanii Two and a Half Men sa nu se mai uite la serial. "Daca te uiti la Two and a Half Men, te rog opreste-te! Fac parte din acest show si nu mai vreau asta. Te rog nu-l mai urmari si nu iti mai umple capul cu prostii", a fost declaratia care a socat pe toata lumea.

 

 

Starul care primeste aproximativ 350.000 de dolari pe episod a continuat cu afirmatiile: "Nu vreau sa mai contribui la planul dusmanului. Nu pot fi crestin si sa fac parte din serial. Nu pot fi o persoana cu frica lui Dumnezeu si sa fiu intr-un show tv. Stiu ca nu pot", a explicat acesta.

 

Conform Hollywood Reporter, in urma acestor declaratii, Angus T. Jones nu va aparea in urmatoarele doua episode care se filmeaza si care sunt programate sa fie difuzate in perioada sarbatorilor. 

 

 

Serialul Two and a Half Men a devenit celebru datorita lui Chalie Sheen, insa actorul a fost dat afara la finalul sezonului 8. Dupa plecarea cu scandal a actorului din serial, producatorii l-au adus pe Ashton Kutcher drept noua vedeta a show-ului. Desi pe multi fani aceasta decizie i-a dezamagit  sitcomul continua sa fie printre cele mai populare seriale din America, iar cariera lui Ashton Kutcher este in plina ascensiune. Starul s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de pe TV in sezonul 2011-2012.

 

De cealalta parte, proiectul lui Charlie Sheen este in continua dezvoltare, 90 de episoade noi urmand sa apara de la inceputul anului viitor. Anger Management a debutat pe 28 iunie, primele doua episoade difuzate in aceea seara stabilind un nou record in televiziunea americana. Difuzat la 9 seara, serialul a reusit sa aduca 5.47 de milioane de spectatori, dintre care 2.5 au fost in segmentul de varsta 18-49. Astfel, Anger Management a devenit dupa Two and a Half Men serialul de comedie cu cel mai bun debut din istoria televiziunii in America.

 

 

In noul sitcom, Sheen joaca rolul lui Charlie, un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatrul.

 

Distributia de la Anger Management le mai cuprinde pe Brett Butler, Selma Blair, Shawnee Smith, Daniela Bobadilla si Noureen DeWulf.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies