marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen si-a lansat noul serial si a petrecut alaturi de colegi. Vezi un trailer nou pentru Anger Management, seria cu care spera la un come-back glorios

Charlie Sheen a terminat filmarile la noul sau serial si a sarbatorit momentul alaturi de noii colegi cu o petrecere la care a oferit imagini marca inregistrata.

Charlie Sheen si-a lansat noul serial si a petrecut alaturi de colegi. Vezi un trailer nou pentru Anger Management, seria cu care spera la un come-back glorios

Charlie Sheen arata la 46 de ani ca o umbra fata de sex simbolul din urma cu 20 de ani  - au reactionat fanii americani dupa ce l-au vazut din nou pe fostul star al serialului Doi Barbati si Jumatate petrecand in Los Angeles.


Actorul a incheiat filmarile la Anger Management, unde joaca alaturi de  Selma Blair, Shawnee Smith, Daniela Bobadilla, Michael Arden si Noureen DeWulf. Momentan au fost comandate doar 10 episoade pentru postul FX, urmand ca un pachet aditional de 90 de episoade sa fie acceptat in conditiile in care show-ul atinge un anumit rating. Serialul are ca punct de plecare filmul cu acelasi nume lansat in 2003, cu Adam Sandler si Jack Nicholson in rolurile titulare.
 


 

Fosta nevasta a actorului Denise Richards va fi guest star in Anger Management si a declarat ca  Charlie Sheen se afla intr-o forma buna si a trecut peste problemele cu care si-a socat fanii anul trecut.

 

Acum 2 saptamani intr-o proiectie test, episodul pilot de jumatate de ora al serialului Anger Management, cu care Charlie Sheen spera la un come-back glorios, le-a lasat o impresie foarte buna spectatorilor.
 

 

Show-ul in care Charlie e un fost jucator de baseball, divortat si cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge terapist a fost primit cu entuziasm la prima vizionare. Mai mult de 80% dintre cei care l-au vazut  au apreciat prestatia lui Sheen, dar si a celorlalti actori din distributie, cum ar fi Brett Butler, Selma Blair si Shawnee Smith.

 

Charlie Sheen petrecand alaturi de noii sai colegi

”Anger Management” va debuta pe micul ecran din SUA in luna iunie. Acesta este primul rol al lui Sheen dupa ce, anul trecut, a fost concediat din serialul ”Two and a Half Men” din cauza unor neintelegeri dintre el si producatori.
 

 


 

 

Charlie Sheen in 1993


Actorul a jucat baseball in ultima zi de filmari la ”Anger Management”

 

 

Sursa foto: Getty/Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies