marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen va aparea intr-un nou serial de comedie

Charlie Sheen este din nou in centrul atentiei dupa o perioada in care intrase intr-un con de umbra.

Charlie Sheen va aparea intr-un nou serial de comedie

Fostul star din Doi barbati si jumatate, concediat in martie  de studiourile Warner Bros in urma atacurilor verbale dure pe care le-a lansat la adresa producatorului serialului Chuck Lorre, ar putea reveni in forta.


Actorul se afla in discutii pentru a juca intr-un nou serial de comedie scrie deadline.com.
 

Sunt sanse mari ca Sheen sa se intoarca pe TV  intr-un sitcom de comedie iar agentii sai ii negociaza contractul.

Nu se stie inca despre ce serial este vorba sau postul care il va difuza. Putem insa paria ca nu va fi CBS. Nici ABC sau NBC nu sunt interesate de Charlie Sheen ca actor principal intr-un show TV.

 

Canalul Fox, care a mai purtat negocieri cu Sheen in martie, este favorit. Si HBO s-a zvonit ca ar putea difuza un sitcom cu baiatul rau de la Hollywood. "Sheen este imprevizibil, nu stii la ce te poti astepta de la el" - pare sa fie regula dupa care sa ghideaza principalele canale din SUA. In schimb multe dintre acestea si l-ar dori ca invitat  pentru cateva episoade intr-unul din serialele lor: in termeni de raiting ar fi aur pentru canalele TV.

 

Charlie Sheen, in varsta de 45 de ani, este de mult timp un obisnuit al presei de scandal, din cauza stilului sau de viata turbulent si a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justitia - droguri, prostitutie si violenta domestica.
 


In mai 2010, actorul a semnat un contract pentru doua noi sezoane din "Doi barbati si jumatate" si a obtinut o marire de onorariu, ajungand sa castige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienta saptamanala de circa 15 milioane de telespectatori in SUA.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies