marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen vrea sa renunte la actorie. Motivul pentru care acesta isi doreste sa-si schimbe viata

Desi este implicat intr-un nou proiect, cu serialul Anger Management, Charlie Sheen a facut o dezvaluire incredibila, marturisind ca isi doreste sa renunte la actorie in favoarea baseball-ului.

Charlie Sheen vrea sa renunte la actorie. Motivul pentru care acesta isi doreste sa-si schimbe viata

 

Dupa ce a scapat de scandalul cu producatorii de la Two and a Half Men si s-a implicat intens in noul proiect, viata lui Charlie Sheen, unul dintre cei mai iubiti actori, parea sa fi intrat pe un fagas normal. Chiar daca audientele serialului Anger Management au fost destul de inconstante, cifrele ultimelor episoade au fost in crestere si intelegerea de a prelungi contractul pentru inca 90 de episoade e aproape rezolvata.

 

Insa ultimele declaratii ale lui Charlie Sheen dau peste cap orice plan de viitor si pun sub semnul intrebarii ce se va intampla cu cariera actorului, acesta lasand sa se inteleaga ca isi doreste sa renunte la ceea ce face acum. ”Am alte visuri. Vreau sa scriu mai multa poezie, sa pictez si sa-mi cresc copiii. Intotdeauna mi-am dorit sa devin un scouter de baseball. As vrea sa calatoresc pana in inima Americii si sa gasesc un talent adevarat. Am obosit sa ma trezesc in fiecare dimineata cu grija rating-urilor”, a declarat Sheen.

 

Anger Management a avut debutul pe  28 iunie in SUA, pe postul FX. Sheen joaca rolul lui Charlie un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatru.

 

Actorul in varsta de 46 de ani a fost casatorit de trei ori si are cinci copii, iar acum se afla in proces cu ultima nevasta, Brooke Mueller pentru obtinerea custodiei gemenilor Bob si Max. De-a lungul vietii, actorul a fost implicat in numeroase scandaluri, cele mai multe fiind legate de consumul de droguri. In ianuarie 2011, producatorii de la Two and a Half Men i-au reziliat contractul acestuia din cauza scandalurilor din viata personala.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies