marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlize Theron, absolut stralucitoare la premiera filmului The Gunman: frumoasa actrita si-a sustinut logodnicul, Sean Penn

Charlize Theron si Sean Penn au bifat inca o aparitie de nota 10. Actorul a venit insotit de logodnica lui la premiera noului sau film, The Gunman, ce a avut loc in Londra.

Charlize Theron, absolut stralucitoare la premiera filmului The Gunman: frumoasa actrita si-a sustinut logodnicul, Sean Penn

Cuplul stralucitor a atras toate privirile, iar Theron a impresionat intr-o rochie neagra cu o crapatura in fata, ce ii expunea picioarele tonifiate.


Charlize Theron si Sean Penn sunt unul dintre cele mai neconventionale cupluri de la Hollywood: cei doi si-au transformat o prietenie de 18 ani intr-o frumoasa relatie de dragoste, in ciuda diferentei de varsta. Theron are 39 de ani, iar Sean Penn are 59 de ani. Dupa ce timp de un an a purtat parul tuns foarte scurt, dupa ce s-a tuns pentru rolul razboiniciei din  Mad Max: Fury Road, actrita sud-africana a revenit la parul mediu, blond. In urmatoarea perioada, romanii ii pot vedea pe amandoi in cinematografele din Romania.


 

Sean Penn are o ultima misiune in The Gunman. Pe viata si pe moarte. Fost combatant in fortele speciale, acesta e vanat pentru a fi eliminat chiar de catre fostul sau angajator. In acest action-thriller politic, Sean Penn intra intr-o cursa contracronometru pentru a-i ucide el primul pe cei care vor sa-l ucida, din jungla Africii pana in strazile Londrei.Filmul se va lansa in Romania pe 20 martie.


 

 

Iar Charlize Theron aduce unul dintre cele mai asteptate si nebune filme ale anului, Mad Max: Fury Road, unde joaca alaturi de Tom Hardy. Noul film promite o intoarcere la atmosfera distopica ce a definit aceasta serie cinematografica si va aduce o societate anarhica, pentru care legile si regulile nu mai exista. Dar in aceasta lume sangeroasa exista doi rebeli care ar putea rasturna totul si instaura ordinea. Max incearca sa isi revina dupa ce si-a pierdut sotia si copilul si se lupta cu toti cei care ii ies in cale si il ameninta. Insa, mai exista un alt personaj interesant, Furiosa (Charlize Theron) o femeie rasa complet in cap, cu o aparitie de razboinica, care incearca sa supravietuiasca in desertul sangeros.


Mad Max: Fury Road se va lansa in cinematografele din Romania incepand cu 15 mai 2015.

 








 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies