marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlize Theron: actrita s-a operat in secret din cauza unor cascadorii periculoase din timpul filmarilor la Aeon Flux

Frumoasa Charlize Theron s-a operat de curand din cauza unor accidentari pe care le-a suferit in 2005. Pe atunci, actrita filma cascadorii spectaculoase pentru Aeon Flux, iar intr-una dintre scene s-a accidentat la coloana vertebrala.

Charlize Theron: actrita s-a operat in secret din cauza unor cascadorii periculoase din timpul filmarilor la Aeon Flux

 

Charlize Theron s-a ranit in 2005, in timp ce efectua propriile cascadorii, insa a hotarat sa fie operata recent, cand durerea de spate a inceput sa o supere, informeaza contactmusic.com.


O sursa a declarat pentru UsMagazine.com: "Charlize s-a ranit in timpul filmarilor, cu ani in urma, si si-a fracturat o vertebra. A suparat-o foarte tare in utlima vreme si a hotarat sa suporte o interventie chirurgicala pentru a corecta defectul. (...) Ea va fi bine. Ea intentioneaza sa se plimbe si sa se odihneasca tot weekendul pentru a se recupera".

 

 


Charlize Theron a fost discreta in ceea ce priveste aceasta procedura, dar a fost surprinsa pe 4 octombrie purtand o esarfa peste un bandaj pe care il avea la gat. Imbracata intr-o rochia alba si cu o esarfa la gat, actrita a reusit sa isi faca o aparitie eleganta si putini au fost cei care au observat bandajul de la gat.

 

 

 

 


Charlize Theron este castigatoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), si mai are in palmares roluri precum cele din "Cu capul in nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) si "Hancock" (2009). Actrita a jucat, alaturi de Viggo Mortensen, in "The Road", o drama SF regizata de John Hillcoat, si a putut fi vazuta recent pe marile ecrane in comedia romantica "Tanara adulta/ Young Adult" (2011). In 2012, acesta a putut fi vazuta in doua pelicule cu mare succes de casa - "Snow White & the Huntsman" si "Prometheus".
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies