marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlize Theron este cea mai sexy actrita din lume

La 36 de ani, vedeta a reusit sa ii cuceareasca pe toti cu frumusetea ei  si  a fost desemnata cea mai sexy actrita din lume, intr-un top anual alcatuit de modelele casei Victoria's Secret.

Charlize Theron este cea mai sexy actrita din lume

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Charlize Theron a reusit inca o data sa ii farmece pe toti, iar cei de la Victoria's Secret au numit-o cea mai sexy actrita din lume. La  36 de ani, actrita de origine africana este mai activa ca niciodata si a fost la un pas sa obtina o noua nominalizare la Oscar pentru rolul din Young Adult.
 

 

Cu o frumusete rapitoare, Charlize Theron ii fascineaza pe barbati, iar femeile o invidiaza pentru trupul perfect.  Imaginea ei de femeie fatala a crescut considerabil dupa ce a devenit figura iconica a brand-ului Dior. Insa, frumusetea n-a fost intotdeauna atu-ul actritei.


In copilarie, Theron a suferit mai multe afectiuni, si pentru ca lua foarte multe antibiotice, dantura ei a fost puternic distrusa: "Timp de 8 ani, nu am avut dintii din fata. Am fost foarte bolnavicioasa. Luam antibiotice multe si dintii mei au fost alterati".

 

Charlize Theron s-a nascut in Benoni, un oras din Johannesburg, Africa de Sud, pe 7 august 1975. Mama ei, Gerda Theron, este de origine germana, in timp ce tatal sau, Charles, era francez (ea a fost numita dupa el).

 

 


Charlize si-a inceput cariera de model in 1991, la varsta de 16 ani, atunci cand a castigat un concurs local de modeling. A inceput sa practice modelingul in Europa si a ajuns la New York, un an mai tarziu.
 

Nu ii placea sa fie model, asa ca a ales sa-si incerce norocul in balet, care fusese marea ei pasiune inca din copilarie. Din pacate, o accidentare la genunchi a impiedicat-o sa mai danseze.
 

A primit Oscarul pentru rolul din Monster in 2004, considerat un film tulburator, iar interpretarea ei a fost indelung apreciata de catre critici. Printre filmele ei celebre se numara Monster, The Italian Job. The Devil's Advocate, Aeon Flux, Hancock, The Astronaut's Wife, Sweet November.
 

 

 

Pe 30 septembrie 2005, Theron a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. In acelasi an, ea a jucat in Æon Flux. Ea a primit nominalizari la Oscar si Globurile de Aur pentru interpretarea din drama North Country (2005).

 

In 2012, actrita se pregateste pentru doua roluri interesante, in Snow White and The Huntsman, in care o va juca pe Regina Malefica, iar al doilea film este mult asteptatul Prometheus.
 

 

In acest top, denumit "2012 What Is Sexy?", modelele casei Victoria's Secret au desemnat-o invingatoare la categoria "cea mai sexy mamica" pe cantareata americana Beyonce, informeaza radaronline.com.


Stacy Keibler, iubita actorului George Clooney, s-a impus la categoria "cele mai sexy picioare", actrita Jennifer Lawrence a triumfat la categoria "cei mai sexy ochi", actrita Emma Stone a fost desemnata invingatoare la categoria "cel mai sexy simt al umorului", actrita Amanda Seyfried a castigat la categoria "cele mai sexy buze", in timp ce la categoria "cel mai sexy zambet" s-a impus actrita Jessica Chastain.

Actrita Amber Heard s-a impus la categoria "cele mai sexy forme", AnnaLynne McCord a triumfat la categoria "cel mai sexy trup in bikini", iar Ashley Benson a fost premiata la categoria "cel mai sexy par". Actritele Blake Lively si Olivia Wilde au fost declarate castigatoare la doua categorii de sezon: "cel mai sexy stil vestimentar de vara", respectiv "cea mai sexy stralucire in sezonul de vara". Actrita Diane Kruger s-a impus la categoria "cea mai sexy vedeta internationala".

 

 

Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies