marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlize Theron filmează pentru noul Fast & Furious. Ghici cine i se mai alătură lui Vin Diesel?

Frumoasa blondă revine la filmele cu „băieți răi“, aducând un plus de adrenalină celei mai bune serii cu mașini, căreia i se adaugă alte două nume mari.

Charlize Theron filmează pentru noul Fast Furious. Ghici cine i se mai alătură lui Vin Diesel?
Când ai fi zis că deja s-au făcut destule filme „Fast & Furious“, producătorii apasă tare pedala pentru un nou sequel, „Fast X“, pentru care se filmează cu motoarele turate la maximum.
 
Practic, cel de-al zecelea episod al celei mai iubite serii cu mașini vrea să egaleze faima câștigată de precedentul „F9: The Fast Saga“. Dacă până acum în arena curselor auto au intrat și Helen Mirren, Kurt Russell, John Cena și Don Omar, seria continuă cu deja rodații Ludacris și Charlize Theron, adăugând pe listă alte două nume mari: Brie Larson, care a luat Oscarul pentru interpretarea din „Room“ și ulterior a făcut senzație în filmele cu supereroi, îmbrăcând mantia lui Captain Marvel; și Jason Momoa, actorul originar din Hawaii, care s-a făcut remarcat în „Game of Thrones“ și s-a metamorfozat în deja legendarul „Aquaman“.

 
Charlize Theron a postat deja câteva imagini de pe platourile de filmare, unde pare să fi făcut câteva ravagii. „S-a întors, baby“, a notat cea care o interpretează pe Cipher.
 
Pentru faimoasa blondă, originară din Africa de Sud, aceasta este cea de-a treia producție „Fast & Furious“, după „The Fate of the Furious din 2017“ și „F9: The Fast Saga“  din 2021. Și deși „Fast X“ e anunțat ca fiind „ultima cursă“, am putea avea și un al 11-lea episod – deși creatorul Justin Lin, responsabil pentru ultimele 5 episoade tocmai ce-a fost debarcat de Universal.
 
Până atunci, alături de Vin Diesel, vedetele seriei – Michelle Rodriguez, Sung Kang, Ludacris, Jordana Brewster, Tyrese Gibson și Nathalie Emmanuel – și-au reluat locul și în „Fast X“. De asemenea, revine și Cardi B, care a avut o apariție episodică în „F9“.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies