marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chasing Mavericks, filmul impresionant care l-a facut pe Gerard Butler sa se lupte cu dependenta

Chasing Mavericks / Valul perfect ce se lanseaza in Romania, la cinema, pe 9 noiembrie este filmul despre povestea extraordinara a unui campion care l-a facut pe actorul Gerard Butler sa lupte cu dependenta de medicamente dupa un accident care l-ar fi putut ucide.

Chasing Mavericks, filmul impresionant care l-a facut pe Gerard Butler sa se lupte cu dependenta

Chasing Mavericks este un film biografic inspirat din povestea reala a lui Jay Moriarty, campion mondial de surfing care, deja la 16 ani, devenise cunoscut pentru performanta de a cuceri unul dintre cele mai mari valuri vazute intr-un concurs de surf. Din pacate, 5 ani mai tarziu, in 2001, Jay a muri inecat.

Pelicula regizata de Michael Apted si Curtis Hanson si cu o distributie formata din Jonny Weston, Gerard Butler si Elisabeth Shue a avut ieri premiera in Los Angeles unde actorul Gerard Butler, devenit un star mondial cu rolul lui Leonidas din 300 (2006), a vorbit despre lupta sa cu dependenta de medicamente.


"Chasing Mavericks" a fost filmat in perioada 10 octombrie 2011 - 19 decembrie 2011. In decembrie anul trecut actorul a fost ranit in timp ce filma o scena in care el se afla pe o placa de surf. Un val puternic l-a dezechilibrat si l-a aruncat in apa. Din cauza curentilor puternici acesta fost tinut sub apa, in timp ce era lovit de niste stanci. Din fericire in apropiere se afla un angajat care se ocupa cu siguranta actorilor in timpul filmarilor, acesta intervenind imediat si scotandu-l pe actor din apa. In luna ianuarie 2012, starul varsta de 42 de ani, s-a internat la Betty Ford Center pentru a-si trata dependena de calmante. Actorul a inceput sa ia pastile inca din 2006, din cauza durerilor severe de pe parcursul filmarilor la "300", insa de abia dupa accidentul de pe platourile de la "Chasing Mavericks" a decis sa se interneze.


"O persoana mai puternica nu ar fi avut nevoie de asta. Cand auzi cuvantul <<reabilitare>>, crezi ca acea persona este la pamant rau de tot (...) Insa ma bucur ca am facut-o. Am luat foarte multe decizii proaste in viata mea. Insa ma bucur ca am facut asta" a spus Gerard Butler. Actorul a marturisit ca a fost furios atunci cand s-a spus despre el ca ar fi dependent de alcool: "Nu am baut alcool de 15 ani" a dezvaluit acesta spunand totodata ca nu lua o cantitate atat de mare de pastile atunci cand s-a internat. "Mi-am dorit sa ajung un luptator din punct de vedere psihic si sa nu las durerea sa ma deranjeze."

Regizat de catre Michael Apted si Curtis Hanson, filmul "Chasing Mavericks" urmareste relatia speciala dintre Jay (Jonny Weston) si mentorul sau Rick "Frosty" Hesson (Gerard Butler), cel care il va pregati pentru infruntarea valurilor din nordul Californiei, asa-numitele Mavericks, ce ajung la o inaltime de 18 metri. Tanarul de 16 ani vrea cu orice pret sa urce pe cele mai mari valuri de pe Pamant, dand dovada de multa perseverenta, tenacitate si disciplina pentru a isi indeplini visul.

 

Gerard Butler despre care presa internationala a scris ca are o relatie cu fotomodelul/actita de origine romana Madalina Ghenea lucreaza si se pregateste de lansare in urmatorii 3 ani nu mai putin de 8 filme printre care: Playing for Keeps, o drama alaturi de Jessica Biel si Dennis Quaid ce va avea premiera in SUA in luna decembrie 2012, comedia Movie 43 alaturi de Emma Stone, Stephen Merchant si Richard Gere ce va ajunge la cinema in SUA, in ianuarie 2013, in timp ce in 2014 va lansa un triller de actiune pentru care a colaborat cu Morgan Freeman si Radha Mitchell - Olympus Has Fallen.
 

Gerard Butler in 2010


Chasing Mavericks / Valul perfect se lanseaza in Romania pe 9 noiembrie
Regie: Michael Apted, Curtis Hanson
Distributie: Jonny Weston, Gerard Butler,  Elisabeth Shue

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies