marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth a slabit enorm in patru luni iar Olivia Wilde e femeia cumparata cu un milion de $ de Richard Burton. Afla totul despre filmul Rush

Dupa ce a fost numit una din marile revelatii din 2011, australianul Chris Hemsworth renunta la muschii care l-au facut celebru in Thor si cu care va impresiona in acest an si in blockbusterul The Avengers pentru a-l interpreta pe britanicul James Hunt, pilot de Formula 1, campion mondial in 1976 in filmul Rush ce se va lansa in 2013.

Chris Hemsworth a slabit enorm in patru luni iar Olivia Wilde e femeia cumparata cu un milion de $ de Richard Burton. Afla totul despre filmul Rush

In cateva zile se da startul la filmari pentru pelicula biografica "Rush", regizata de Ron Howard, de doua ori castigator al Oscarului. Filmul cu un buget de peste 100 de milioane de dolari potrivit Hollywood Reporter va prezenta viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda interpretat de actorul german de origine spaniola Daniel Brühl in timp ce Chris Hemsworth ii va juca pe James Hunt, pilotul britanic care a fost cel mai redutabil rival al lui Niki Lauda.

Filmul va urmari rivalitatea sportiva dintre cei doi piloti, in anii '70 si va avea un scenariu semnat de Peter Morgan cel care a produs Tinker, Tailor, Soldier, Spy si care a scris The Queen (2006), The Last King of Scotland (2006) si Frost/Nixon (2008).


Chris Hemsworth a dezvaluit ca a fost obligat sa slabeasca kilograme bune pentru noul sau rol in doar cateva luni, dupa ce toamna trecuta a terminat filmarile de la The Avengers. Pentru rolul din Thor actorul a pus 10 kilograme de muschi pe el.


"Am slabit foarte mult pentru acest film. Nu mai arat deloc ca in Thor sau The Avengers. Insa dupa ce termin filmarile trebuie sa ma ingras la loc pentru Thor 2" a declarat australianul la decernarea Premiilor BAFTA de acum o saptamana.

Chris Hemsworth in 2011                                   Chris Hemsworth in 2012
 


Produs de Paramount Pictures si Marvel Entertainment, Thor a avut un succes urias in 2011 si l-a lansat pe Chris Hemsworth ( in rolul zeului Thor) ca pe una din marile revelatii ale anului. Blockbusterul Thor ce a facut incasari globale de 448 de milioane de dolari, va avea parte de o continuare in 2013 iar filmarile vor incepe in aceasta vara in Londra sub comanda lui Alan Taylor. Nu se stie daca Anthony Hopkins si Natalie Portman se vor intoarce pentru continuarea aventurilor.


In Rush care se va turna in urmatoarea luna in Marea Britanie si Germania, Chris Hemsworth va juca alaturi de Olivia Wilde si de actrita de origine romana Alexandra Maria Lara, cunoscuta pentru rolul secretarei lui Hitler in "Caderea/ Der Untergang" (film nominalizat la premiile Oscar), "Offset", o coproductie cu un scenariu de Cristi Puiu si Razvan Radulescu, "Tinerete fara tinerete/ Youth Without Youth", in regia lui Francis Ford Coppola. Alexandra Maria Lara, care e emigrat din Romania pe cand avea 5 ani a mai putut fi vazuta in alte cateva pelicule notabile, precum "Control", "Gruparea Baader Meinhof", "Miracolul de la Sf. Ana" si "Cititorul".


Daniel Brühl  in rolul lui Niki Lauda                           Niki Lauda in 1976    

Olivia Wilde va juca rolul supermodelului Suzy Miller care s-a indragostit si casatorit cu pilotul britanic James Hunt ( Chris Hemsworth), un playboy notoriu, insa povestea de iubire a luat sfarsit atunci cand aceasta a inceput o aventura cu prietenul cel mai bun al lui Hunt - actorul Richard Burton. Se spune ca Burton care venea dupa al doilea mariaj cu Elizabeth Taylor ar fi cumparat-o pe Suzy cu un milion de dolari de la James Hunt intr-o controversata intelegere de divort. Se zvoneste ca Richard Burton va fi jucat de Russell Crowe.


Romanca Alexandra Maria Lara ar urma sa joace rolul iubitei lui Niki Lauda. Nascut in Viena, acesta a castigat de trei ori titlul de campion mondial si a suferit arsuri grave in urma unui accident spectaculos, in 1976, in timpul caruia a fost foarte aproape de a-si pierde viata. In acel an, titlul de campion mondial in circuitul Formula 1 i-a revenit pilotului britanic James Hunt.  Pilotul austriac s-a retras in 1985 si a fondat 2 companii aeriene, in timp ce James Hunt a murit in urma unui infarct, in anul 1993, la varsta de 45 de ani.

Filmul va fi produs de Revolutions Films, Working Title si Cross Creek Pictures, cei care au finantat in 2010 si drama Black Swan.


Olivia Wilde                                                        Actrita romanca Alexandra Maria Lara


Sursa foto: Getty


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies