marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth pune mana pe cel mai dorit rol de la Hollywood:  Robopocalypse, filmul de 200 de milioane de $ al lui Spielberg

Vedeta francizei cu super eroi Thor, Chris Hemsworth este dorit de regizorul Steven Spielberg pentru un rol principal in ambitiosul sau proiect science fiction - Robopocalypse.

Chris Hemsworth pune mana pe cel mai dorit rol de la Hollywood: Robopocalypse, filmul de 200 de milioane de $ al lui Spielberg

 

Actorul australian cunoscut pentru rolurile din Thor, The Avengers si Snow White And The Huntsman, Chris Hemsworth este la un pas sa puna mana pe unul dintre cele mai vanate roluri de la Hollywood, scrie deadline.com.


Actorul de 29 de ani s-a intalnit deja cu Steven Spielberg pentru a discuta despre technothriller-ul Robopocalypse pe care presa americana de profil il anunta ca pe un blockbuster urias la nivel global. Intr-un viitor nu foarte indepartat, robotii ne fac viata mult mai usora, acestia ajuta la curatarea bucatariei noastre, conduc masinile, si lupta razboaie in locul nostru, asta pana cand sunt transformati in ucigasi eficienti de un om de stiinta care declanseaza accidental o inteligenta artificiala numita Archoso ingropata in Alaska.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI BUNE 10 FILME ALE LUI SPIELBERG!

Pentru acest film regizorul a reusit sa le aduca pentru prima data impreuna pentru un proiect pe cele doua studiouri 20th Century Fox si DreamWorks care vor finanta productia. Scenaristul filmului "Monstruos/ Cloverfield", Drew Goddard, va semna scenariul acestui film, ce va prezenta omenirea dupa o revolta a robotilor. Pelicula despre care se spune ca va avea un buget urias de aproape 200 de milioane de $ a primit si o data de lansare - 25 aprilie 2014.

Filmul este bazat pe romanul apocaliptic cu acelasi titlu scris de Daniel H Wilsonsi care a facut ceva valva in randul cititorilor

DreamWorks a achizitionat drepturile de ecranizare inca dinainte ca romanul sa fie complet terminat si publicat. Steven Spielberg are o obsesie mai veche despre apocalipsa robotilor si vrea sa realizeze neaparat inca un film sci-fi despre roboti, toate astea la aproximativ 10 ani de cand a realizat filmul A.I. Artificial Intelligence (2001) ecranizare a unei povesti scurte numita "Supertoys Last All Summer Long" scrisa de Brian W. Aldiss.


Chris Hemsworth a devenit de 3 ani unul dintre cei mai in voga actori de la Hollywood: nu degeaba a jucat in filme care au strans in total peste 2.3 miliarde de $.

Dupa ce a dat lovitura in 2012 cu Thor, iar in acest an cu blockbusterul The Avengers actorul le-a intrat repede la inima pasionatilor de filme inspirate din benzile desenate. Nici femeile nu au de ce sa se planga: filmul Snow White and the Huntsman, o reinterpretare a basmului Albei Ca Zapda unde joaca alaturi de Kristen Stewart a facut deja incasari de peste 247 de milioane de $ iar lumea vorbeste de un sequel. Actorul va lansa in noiembrie 2013 Thor: The Dark World, unde reia rolul zeului nordic.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies