marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Pratt, noul sex-simbol de la Hollywood: actorul dezvaluie cum a ajuns de la 130 de kg la un corp plin de muschi pentru blockusterul Jurassic World

Chris Pratt este noul sex-simbol de la Hollywood si unul dintre starurile cu cea mai ridicata popularitate. Dupa Guardians of The Galaxy, in aceasta vara, este protagonistul unui alt blockbuster, Jurassic World.

Chris Pratt, noul sex-simbol de la Hollywood: actorul dezvaluie cum a ajuns de la 130 de kg la un corp plin de muschi pentru blockusterul Jurassic World

In ultimii doi ani, Chris Pratt a devenit starul preferat al Americii. Talentat, plin de umor, simpatic si foarte atragator, Pratt si-a castigat repede fanii. Publicul feminin este atras si de cum arata actorul, care a trecut printr-o transformare incredibila.

 

Inainte de a accepta rolul din Guardian of the Galaxy, Chris Pratt arata complet altfel. In urma cu doi ani, surprins la plaja alaturi de sotia sa, Anna Farris, actorul arata cu totul altfel: cu multe kg in plus si cu o burtica ce nu putea trece neobservata. Pratt a declarat ca cel mai gras a fost cand cantarea 130 de kg.

 

 

 

Insa, lucrurile s-au schimbat dupa ce a pus mana pe roluri importante la Hollywood. In noul numar al revistei Men's Health, Chris Pratt a vorbit despre corpul sau, pe care l-a supus la mai multe socuri, dupa ce a slabit sau s-a ingrast brusc pentru diferite roluri. Pentru serialul "Parks and Recreation" s-a ingrasa foarte mult, insa pentru filme ca "Zero Dark Thirty" a slabit, iar pentru blockbustere a reusit sa obtine un look musculos, de invidiat.

 

"Am tot oscilat cu greutate, ba ma ingrsam, ba slabeam. Dupa ce am vazut Zero Dark Thirty, in care slabisem, mi-am zis ca nu ma voi mai ingrasa niciodata. Eram deprimat, stiam ce probleme majore de sanatate aveam, imi afecta inima, sistemul imunitar, erau probleme". a declarat actorul, conform Daily Mail.

 

 

Astfel, starul de 35 de ani s-a apucat de un regim drastic, combinat cu foarte mult sport si sala de forta. Astazi, actorul este printre cei mai sexy de la Hollywood.

 

Pe 12 iunie, romanii au ocazia sa-l vada in Jurassic World, unul dintre cele mai asteptate filme ale verii, care relanseaza celebra franciza cu dinozauri. Jurassic World este noul film din seria cu dinozauri, lansata si regizata de Steven Spielberg, in urma cu 20 de ani. Chris Pratt va juca rolul unui om de stiinta ce studiaza o specie de dinozauri. Actiunea va avea loc la cativa ani dupa originalul film si celebrul parc natural va fi iarasi in prim plan.


Din atractiile parcului fac parte si de aceasta data Velocirapotrii si T-Rex-ul, care au fost insa facuti sa nu atace vizitatorii. Exista si o parte a insulei, Nublar Lagoon, unde atractia centrala este reprezentata de un dinozaur marin care face chiar spectacol pentru public: dinozaurul sare din apa pentru a inghiti un mare rechin alb atarnat deasupra apei.


 

 

 

Totul merge perfect, pana cand un dinozaur nou, ce nu a fost vazut in primul film sau in continuarile sale, arata ca este mult mai inteligent decat se crezuse initial si incepe sa faca ravagii pe insula. Pe masura ce dezastrul capata proportii, iar vizitatorii dispar, personalul parcului, alertat la maxim, incearca sa gaseasca o solutie pentru stoparea amenintarii, incercand sa obtina ajutor inclusiv din partea fostilor agresori, Velociraptorii si T-Rex.

 

Jurrasic World 
urmeaza sa fie lansat in cinematografe din 12 iunie 2015.

 

Sursa foto: Splash/Men's Health


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies