marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Pratt: starul din Guardians of The Galaxy va juca rolul principal in noul film Jurassic World

Cu o cariera infloritoare datorita rolului sau din productia Marvel, „Guardians of the Galaxy” ce va avea premiera pe 1 august 2014, actorul Chris Pratt  a primit un nou rol important, in noul film 3D produs de Universal, „Jurassic World”, partea a doua a pelicului „Jurassic Park”.

Chris Pratt: starul din Guardians of The Galaxy va juca rolul principal in noul film Jurassic World


Discutiile asupra viitoarei pelicule sunt inca la inceput, actorul avand in proiect concomitent si filmarile pentru serialul „Parks and Recreation” de la NBC. Inaintea sa, Josh Brolin a fost dorit pentru rolul principal, insa negocierile nu au produs o intelegere intre el si Universal.


Daca Pratt va accepta rolul, el va aparea alaturi de Bryce Dallas Howard, Nick Robinson si Ty Simpkins. Un alt posibil candidat pentru distributie se pare ca ar fi Irrfan Khan din „Life of Pi”. Fanii vor vedea in Guardians of The Galaxy, un film pe care totii fanii super eroilor il asteapta. Pratt a impresionat dupa ce a slabit foarte mult si a devenit numai muschi, dupa ce in urma cu cateva luni era mult mai plinut.

 

 

 

 

 


Chris Pratt s-a ales cu un adevarat val de fani din pricina personajului Andy Dwyer din „Parks and Recreation”, insa rolul care l-a adus cu adevarat in atentia publicului este cel al lui Scott Hatteberg din „Moneyball”. Actorul va aparea in viitor in productia „The Delivery Man” si „Her”, imprumutandu-si vocea si pentru „The LEGO Movie”.


Scenariul a fost scris de Derek Connolly, in colaborarea cu regizorul ales pentru film, Colin Trevorrow. Regizorul primei parti, Steven Spielberg, este acum producator impreuna cu Frank Marshall si Pat Crowley.
 

 

In 1993, Steven Spielberg a regizat Jurassic Park, adaptat dupa romanul omonim scris de Michael Crichton, in care un grup de oameni de stiinta sunt atacati de dinozauri intr-un parc natural popular de reptilele gigant. Imediat, pelicula a devenit un succes de box-office, un film cult pentru o generatie si un deschizator de drumuri in domeniul efectelor speciale. Cu 3 Oscaruri, Jurassic Park se afla in topul celor mai bune 250 de filme din toate timpurile, alcatuit de IMDb. Filmul a facut incasari mondiale de 900 de milioane de dolari. 

 

Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum si Richard Attenborough au fost starurile care au lansat filmul, ce a beneficiat de inca doua continuari, in 1997, Jurassic Park The Lost World si in Jurassic Park III, in 2001.

 

 

In total, franciza se ridica la aproape 2 miliarde de dolari, iar cei de la Universal au anuntat ca intentioneaza sa relanseze originalul Jurassic Park (1993) in format 3D. Daca se va intampla asta, cu siguranta filmul va intra in clubul miliardarilor si astfel, ar deveni primul film din cariera lui Steven Spielberg care trece de pragul de 1 miliard de $ incasari.

 

Chris Pratt

 
Filmul isi va avea premiera pe 12 iunie 2015.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies